Нови снимки показват различен дизайн на Motorola Moto G Stylus (2021)

Нови снимки показват различен дизайн на Motorola Moto G Stylus (2021)

Още през ноември се появи информация, че Motorola планира наследник на модела си с писалка Moto G Stylus, който в Европа е познат под името Moto G Pro. След това устройството дори се появи за малко в сайта на Amazon.

Препоръчани оферти

От там се запознахме с част от параметрите на бъдещия модел, като имаше и приложени негови изображения. Те обаче изглежда не са реални, а за това подсказват нови такива споделени от @OnLeaks.

Те показват наличието на отвор за селфи камерата в горния ляв ъгъл на дисплея. По-интересна е задната част на устройството, която включва четворна основна камера, също в горния ляв ъгъл. Тук е поставен и четец на отпечатъци. Хардуерните бутони са отдясно на конструкцията, а отдолу е отворът за поставяне на писалката.

Сред основните параметри откриваме 5G свързаност, Android 10, 4GB RAM и батерия с капацитет 4000 mAh. Слуховете сочат, че телефонът ще разчита на чипсет Snapdragon 675, 6.81-инчов екран с резолюция Full HD+ и 128GB памет за файлове.

Освен това основната камера е четворна, като според слуховете включва 48MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, 5MP за макроснимки и 2MP за боке ефекти. Селфи камерата може да е 16-мегапикселова.

Източник: Voice