Нови тарифни планове от М-Теl

Oт началото на март, мобилният оператор предлага на пазара новите тарифни планове M-Tel 5 и M-Tel 9. Специалният пакет M-Tel 5 включва 5 SMS и 5 MMS при такса от 5 лв. Планът M-Tel 9 предвижда такса от 9 лв. с включени 20 безплатни минути месечно. Мобилният оператор дава безплатни минути и към вече действащите тарифни планове с пакети минути. Техният брой зависи от срока на договора, който клиентът избере.

 • колкото и шариш за връзката...излиза на пъти по-евтино от бг-то;) Верно е, по-ниски са цените в белите държави, но не са МНОГО по-ниски. Тук нашите 2 монополисти (скоро 3) дерат кожите: 1. на обикновени абонати 2. за апарати, където в Европа нормално ги предоставят фрее при подписване на договор. Всичко останало е или на полицейски, или на фирмени и пр. преференциални договори, където цените са 24-36 ст. (0,12-0,18 eu) с ДДС - горе долу се доближават до средните в Европа. Я някой да каже дали някъде дават фрее телефон с предплатена карта?
  DefaultUser
 • Да де, еФтини са минутите на руския оператор. Само дето не се споменава тук (там хората са си го написали), че шариш и за входящи. Въобще шариш за услугата "осъществяване на връзка", без значение на посоката. колкото и шариш за връзката...излиза на пъти по-евтино от бг-то;)
  DefaultUser
 • Аз мога да кажа как беше в Италия към WIND с предплатена карта излизаше към малко по-малко от 80 ст. с ДДС на минута към Бълагария, не помня добре вътрешната тарифа, но някъде май към 20 ст. или по-малко беше Да де, еФтини са минутите на руския оператор. Само дето не се споменава тук (там хората са си го написали), че шариш и за входящи. Въобще шариш за услугата "осъществяване на връзка", без значение на посоката.
  DefaultUser
 • това е моят оператор, а дали пича е говорил за него, не знам ;) Аз мога да кажа как беше в Италия към WIND с предплатена карта излизаше към малко по-малко от 80 ст. с ДДС на минута към Бълагария, не помня добре вътрешната тарифа, но някъде май към 20 ст. или по-малко беше
  DefaultUser
 • страната - Русия град - Москва оператор - МегаФон адрес на сайта - http://www.megafonmoscow.ru/tariffs/plans/fixlite/ това е моят оператор, а дали пича е говорил за него, не знам ;)
  DefaultUser
 • Намери си ги сам. Аман от телета дето само искат да бозаиат на готово. Цените обявени в "съобщения за медиите" със сигурност са без ДДС. Това даже е не е споменато. Когато приемат новия закон за защита на потребителите (дано вече са го приели) ще трябва да се пишат всички цени задължително със ДДС. Телета с реномета, но за да давате цени с ДДС (както в дугите държави) трябва да ви накарат със закон, сами не желаете да покажете уважение към клиента. страната - Русия град - Москва оператор - МегаФон адрес на сайта - http://www.megafonmoscow.ru/tariffs/plans/fixlite/
  DefaultUser
 • Майтапчии ... В момента съм извън България и говоря за 10 ст. в цялата страна (където съм) без значение от вида на набрания номер и продължителността на разговора. Хайде мобилните телета да отидат да пият една студена вода ... Аха забравих да допълня, че съм на предплатена карта, не на абонамент. лъжеш- подобна тарифа на предплатена карта няма никъде в европа
  DefaultUser
 • pulen ta6ak e toz Пълния т...к е в България. Мобилтел и Глобул имат страници със цените на другите мобилни оператори в Европа. Хубаво само дето цените в страниците им нямат нищо общо с реалните цени в момента. Е на това му викам аз т...к. Кой го яде оставям вие да прецените.
  DefaultUser
 • Дай линк към твоя оператор да видим къде е тоя рай? 10 ст., неограничено време и то предплатена карта - тц тц. Намери си ги сам. Аман от телета дето само искат да бозаиат на готово. Цените обявени в "съобщения за медиите" със сигурност са без ДДС. Това даже е не е споменато. Когато приемат новия закон за защита на потребителите (дано вече са го приели) ще трябва да се пишат всички цени задължително със ДДС. Телета с реномета, но за да давате цени с ДДС (както в дугите държави) трябва да ви накарат със закон, сами не желаете да покажете уважение към клиента.
  DefaultUser
 • pulen ta6ak e toz Дай линк към твоя оператор да видим къде е тоя рай? 10 ст., неограничено време и то предплатена карта - тц тц.
  DefaultUser
 • pulen ta6ak e toz
  next
 • Emi ti si velik. Аз съм един доволен клиент, който говори и си плаща сметките с удоволствие. Велики са тези дето са направили така, че фирмата да има печалба и клиентите и да са доволни. Мобилни ТЕЛета (М-Теl) - само гледат да смучат пари от клиентите си. Nokia ROBING People - телефоните им са много скъпи за функциите, с които разполагат. и т.н. Да се забавляваш с девизите на фирмите и да разкриваш същността им е весело ...
  DefaultUser
 • Emi ti si velik. velik e toi :)
  DefaultUser
 • Emi ti si velik.
  Andre N.B.