Новите безжични слушалки на Anker включват ANC

Новите безжични слушалки на Anker включват ANC

Anker представи новите си напълно безжични слушалки с технология за активно шумопотискане, Liberty Air 2 Pro. Дизайнът им е доста подобен на предходния модел на компанията, Liberty Air 2, а кейсът прилича на този от Liberty 2 Pro. Използвани са и същите 11-милиметрови говорители.

При активиране на активното шумопотискане са налични три режима, транспорт, на открито и на закрито. Освен това има и режим за пропускане на външните шумове, като и тук има някои разновидности. Налична е опция за пропускане на всички звуци или само на глас.

За връзка със съвместими устройства се разчита на Bluetooth 5.0, а конструкцията има сертификация IPX4 за водоустойчивост. Издръжливостта на батериите с един заряд при включен ANC е до 6 часа, а с изключен, до 7 часа. Благодарение на вградените в кейса батерии се постигат съответно 21 часа и 26 часа.

Кейсът се зарежда през USB Type-C порт или безжично. Всяка от слушалките включва по шест микрофона, а Liberty Air 2 Pro се предлагат в черен, бял син и розов цвят с цена 130 евро.

Източник: Anker

  • Не разбра какво се казва в статията ли?
    Вписвай се в новото време, че бързо се изостава!
    Големи патриоти всички значи.. да не сме 1920?
    radko89
  • -
    npet