Новите модели iPhone ще са с Lightning порт, но без 3D Touch

Новите модели iPhone ще са с Lightning порт, но без 3D Touch

Броени седмици преди представянето (вероятно през септември) на следващите модели iPhone в интернет се появяват все повече детайли за тях. Източници на сайта 9to5mac потвърждават, че Apple ще пусне три модела в серията iPhone 11 и те ще ползват чипсет Apple A13, който е с кодово име Cebu. И трите устройства обаче ще продължат да ползват Lightning конектор противно на слуховете, че се планира преход към USB-C.

Телефоните ще запазят екранната резолюция на своите предшественици, а освен това няма да има промяна в технологията за изработка на панелите - два OLED и един LCD. От 9to5mac посочват, че Apple ще добави нов тип Taptic Engine, който вероятно няма да разполага с 3D Touch - Apple заменя това в iOS 13 с функцията Haptic Touch, която ползва продължително натискане върху екрана.

Двата по-скъпи телефона ще предложат и тройна основна камера, а новото допълнение ще бъде ултраширокоъгълна леща. С нея ще дойде и функцията Smart Frame, която улавя зоната около кадъра при снимки и видео, така че при последваща обработка потребителите ще могат да променят кадрирането или да направят корекции в перспективата. Тази информация ще се пази за ограничен период от време, а след това ще се изтрива автоматично. Селфи камерата също ще бъде подобрена и ще поддържа запис на видео при 120fps.

Източник: 9to5mac

Оферти на деня

 • Еми това искат хората, семпло да кръцнат някоя и друга функци, че стават обърквания. И да не забравят да дигнат цената , че тая инфлацията ще изяде печалбите.
  A4i
 • Ами хубаво, искаш USB C..
  И като е с Lightning какво?
  Не съм ползвал порта от ден 1 на покупката на X-та - това беше преди почти 2 години.
  И да го махнат, няма да има особена разлика..

  Какво им е на флагманите?
  Не говоря за това как работят а за това кой продава най-много от скъпите си и флагман телефони (ще подскажа - епъл).

  Човек, който търси косури в един продукт ще ги намери (привърженик или не на марката).
  Търсиш косур в порта защото всички са на USB C - да, намираш го.
  Аз няма как да го видя като ми е все тая.
  radko89
 • Не мога да разбера какво очаквате.. да лети или?
  подобряват малко по малко. Което работи добре не го пипат, което има нужда или може да се подобри го правят и в крайна сметка изкарват най-добрата машина на пазара.
  Всички останали производители се опитват да правят същото и в крайна сметка са все назад тъй че..
  Какво искаме? Usb C.
  Кое им е назад на флагманите?
  tzincbg
 • Не мога да разбера какво очаквате.. да лети или?
  подобряват малко по малко. Което работи добре не го пипат, което има нужда или може да се подобри го правят и в крайна сметка изкарват най-добрата машина на пазара.
  Всички останали производители се опитват да правят същото и в крайна сметка са все назад тъй че..
  radko89
 • И както и да му казват пак ще си е същият отпреди 4 години.
  11-12-13 все същото.
  Victormihov
 • С това римско 10 масово хората мислят, че телефона се казва "Екс" или "Хикс", а никой не обръща внимание на представянето на моделите от самата компания, в която ясно си казват iPhone Ten. Когато имах iPhone X и като кажа на хората "това е айфон 10", реакцията им беше "а тоя Екс по-новия ли е".
  Та добре, че връщат нормалното 11, че не знам иначе как щяха да му казват, сигурно айфон Екс-И
  iWolff
 • Да- цифрата 11.
  Вече няма да е XS
  Victormihov
 • Да обобщим информацията - "новият" iPhone 11 ще е като iPhone 10, 8,7,6,5 ... ☺. Все пак ще има нещо ново -
  Kuzmanovv
 • Усещам вече кой телефон ще е най-добър в мобилната фотография за 2019 година. Кой? Който си плати най-много на "експертите" от
  dxomark.com. Очаквам Note 10+ да окупира първото място в края на август, в най-лошия вариант да дели първо място c P30 Pro. Айфон 11max ще е близко до първото място, но няма да е в тройката. Mate 30 pro може да се изкачи на върха през ноември. Любопитно ще е, ако Pixel 4 Xl влезе в лабораторията на "капацитетите" от dxomark за "изследване". Но се съмнявам Гугъл да са приготвили добра сума, че да са на първо място.
  gog88

 • Кой?
  Pixel 4 ;)
  centur
 • Усещам вече кой телефон ще е най-добър в мобилната фотография за 2019 година. Кой?
  board
 • Усещам вече кой телефон ще е най-добър в мобилната фотография за 2019 година.
  Ванката