Новите модели в L-серията на LG приличат на G3

Новите модели в L-серията на LG приличат на G3
LG продължава да добавя нови устройства към бюджетната си серия и новите два модела в нея дебютират точно преди изложението за потребителска електроника IFA в Берлин. Двата смартфона са с дизайн, който заема елементи от този на флагмана G3, но в хардуерно и ценово отношение са далеч по-скромни. Новите LG L Fino и L Bello използват Android 4.4.2 с интерфейса на компанията и поддържат HSPA+ 21Mbps мрежи. Продажбите на телефоните започват през този месец в Южна Америка, а след това ще се появят в Европа и Азия.

LG L Bello ще се предлага в бяло, черно и златисто и ще осигури четириядрен процесор с честота 1.3 GHz, 5" IPS дисплей с резолюция FWVGA (854 x 480), 8MP камера, 1GB RAM, 8GB вградена памет и възможност за добавяне на допълнителна чрез microSD слот. Устройството е с размери 138.2x 70.6 x 10.7 мм и има батерия с капацитет 2540 mAh.

На свой ред LG L Fino е с 4.5" IPS WVGA (800 х 480) дисплей, четириядрен процесор с честота 1.2GHz, 8MP основна камера, 1GB RAM, 4GB вградена памет и батерия с капацитет 1900 mAh. Размерите му са 127.5 x 67.9 x 11.9 мм и ще се предлага в бяло, черно, златно, червено и зелено.

http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/64630

  • [Quote]Това не обезличава ли самия флагман?[/Quote] Ако искрено вярваш, че дизайнът е добър и те радва - не, не би трябвало да го обезличава. Ако жена ти има досадна сестра, която прилича на нея това не прави жена ти по-грозна. Дизайнът или е добър или не е, не може да се разглежда в контекст. От друга страна ако асоциираш дизайна или елементи от него (тесни рамки, метални елементи, нетрадиционни материали) с премиум и/или скъп телефон и за това го харесваш това е друг въпрос. Имаш скъп телефон, видимо му личи, че е скъп и искаш това да бъде очевидно за теб и/или околните. Тогава може да те дразни факта, че правят и евтините телефони да изглеждат като скъпите. Но в тоя случай стигаш до парадокса да недоволстваш, че даден продукт е направен \"твърде добре\", което не е много валидно оплакване. Иначе това е стар номер, който се ползва от всички производители на луксозни стоки. В модния бизнес най-вече. Применро марка като Версаче прави по-голямата част от оборота си от лицензирани евтини дрешки, дрънкулки, парфюмчета, които хората купуват заради надписа или логото. Скъпите и авангардни неща продават в много малки обеми, но те служат за да направят марката желана и престижна за хората. Вижда се, че ситуацията с телефоните е много подобна.
    RadoInc
  • Той че е хубав, хубав е, но и на мен не ми харесва бюджетните модели да са с дизайн на флагмана...
    fintaraBG
  • Мен ме кефи новия дизайн.
    sgs_maniak