Новият геймърски телефон на Lenovo изглежда интересно

Новият геймърски телефон на Lenovo изглежда интересно

На 8 април Lenovo се кани да представи нов геймърски смартфон в Китай, който ще миналогодишния Legion Phone Duel, а докато чакаме официалната информация в интернет се появиха снимки на устройството. Те бяха споделени в китайската социална мрежа Weibo от AnTuTu, така че най-вероятно показват реалния телефон и ни осигуряват добър поглед върху неговия дизайн.

Очакванията са устройството да се казва Legion Phone 2 Pro, а изображенията разкриват наличието на голям дисплей, който не е изрязан или пробит за селфи камера. Това е така, защото тази камера отново ще е монтирана в подвижен механизъм от дясната страна на корпуса. Задният панел също е интересен.

В средата му се вижда зоната за основната камера с логото на Legion, което вероятно ще свети, а освен това там се намира и малък вентилатор за активно охлаждане - все пак става дума за геймърски телефон. Забелязваме и отвори в долната част на корпуса, които вероятно служат за извеждане на топлия въздух.

Що се отнася до останалия хардуер Lenovo потвърди, че Legion Phone 2 Pro ще предложи основна камера с 64MP сензор, 6.92" 144Hz OLED дисплей от Samsung с отчитане на докосването при 720Hz, чипсет Snapdragon 888 и 44MP предна камера. Батерията ще е с капацитет 5500mAh и ще поддържа зареждане при 90W.