Ново потвърждение за характеристиките на Xiaomi Mi 5

Ново потвърждение за характеристиките на Xiaomi Mi 5

До официалната премиера на Xiaomi Mi 5 остава точно седмица, което означава, че е време слуховете за техническите характеристики на телефона да стават все по-конкретни. И това вече се случва благодарение на китайската социална мрежа Weibo. В нея беше публикувана снимка, която на пръв поглед показва етикет за смартфона, който съдържа детайли за неговите спецификации. Изненадите са малко, защото информацията съвпада с досегашните слухове.

Етикетът разкрива, че Xiaomi Mi 5 ще има 5,15” дисплей с резолюция 1080p и ще използва мощния четириядрен чипсет Snapdragon 820 с честота 2,15GHz. Основната камера ще е с резолюция 16МР и ще е оборудвана със системи за оптична стабилизация и лазерен автофокус, а за селфита ще има 4МР UltraPixel камера. Капацитетът на батерията е посочен като 2910mAh, а другите характеристики включват USB Type-C, двусимови възможности, NFC, и сензор за отпечатъци.

Източник: GizmoChina

  • Процесора играе голяма роля в един телефон. Да не говорим, че всичко това са слухова, докато не се представи телефона не вярвам на нищо.
    s_l_a_d_u_r_
  • Преписвате новините и пак с грешки. Хората са написали 5.15, вие 5.5?
    reborn