Ново видео на Xiaomi Mi Mix 2s потвърждава интересния изрязан дисплей

Ново видео на Xiaomi Mi Mix 2s потвърждава интересния изрязан дисплей

В интернет се появи клип, за който се твърди, че показва Xiaomi Mi Mix 2s. Бъдещият флагман на китайската компания ще бъде представен официално на 27 март на специално събитие в Шанхай. От видеото се вижда, че Xiaomi са избрали нестандартен подход към изрязването на дисплея. Ако клипчето е автентично, то Mi Mix 2s ще има изрез в горния десен ъгъл, а в него ще е разположена камерата за селфита.

Аксесоари за:

Според предишни слухове новият смартфон ще предложи и нов интерфейс, който няма да разчита на виртуални бутони, а управлението ще се извършва с жестове. Естествено това е функция на MIUI, която по всяка вероятност ще може да бъде изключена при желание на собственика. На последните изтекли в мрежата снимки също така се вижда, че Xiaomi не са се изкушили да интегрират вграден в дисплея сензор за отпечатъци и използват класическото решение.

Източник: Slashleaks

 • https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1526452.html Ето ви го - 710$
  tzincbg
 • [Quote]Има няколко хора във форумА които знаят и виждат нещата много преди вас стотинкаждийките, deal with it![/Quote] :D:D:D:D:D:D
  muamamu1
 • В крайна сметка и двата варианта не са лоши. Повече ми допада без изрязана част по дисплея, но и в двата случая ще представят хубав телефон. Почвам да си заделям парички за покупка, че на моята 950 XL-ка вече не останаха парченца стъкло отпред. П.П. Накрая да не се окаже, че и двата варианта са истински? :D
  Wallker
 • https://3dnews.ru/966768 Знае ли човек ...
  StefiMo
 • В коментар под статията ето какво е писано [Quote]This could actually be real! Firmware files explored by XDA members revealed that the front camera is gonna be placed at the bottom: public static boolean isFrontCameraAtBottom() { return (IS_A8 || IS_D5) ? true : IS_D5X; }  + the dual camera watermark matches And if they actually manage to make the bottom bezel that thin I'll be pretty happy[/Quote] Което означава, че може да е скрита в долната рамка, която на снимките е видимо по-дебела от останалите. Наистина е любопитно, как са я вкарали там, ако е истина. Любопитно е как изглежда въобще телефона, засега всичко, което четем са слухове и предположения. С нетърпение чакам 27-ми. П.П. Ето и статията от XDA - https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s-bottom-front-facing-camera-wireless-charging-arcore/
  Wallker
 • Решението на това със селфи камерите в бъдещите телефони с подобни дисплеи ще е във вкарването им в горната страна на телефона и изваждането и чрез механизъм, дори може да се постигне под добро качество. Просто няма друго решение. Имах един Шарп преди на който му дисплея му покриваше почти целия дисплей и камерата се падаше под дисплея. Слефи снимките му ме изкарваха с огромна брада и никога с очи към камерата.
  feuer34
 • Дълго ще има изгряващи изгодни марки, споко.
  tzincbg
 • Е, няма как в днешния свят без селфи камерка! Иначе...къде и да я поставят при изрязан по нея дисплей - все ще е странно. п.п: Напоследък виждам мноооого марки с готови продукции с изрязани дисплеи. Явно...нова мода!
  Tadj
 • [Quote]Ти видя ли го?[/Quote] Много преди теб! Има няколко хора във форумА които знаят и виждат нещата много преди вас стотинкаждийките, deal with it!
  PoceH_BS
 • Ти видя ли го? Не е с вежда, по друг начин е резнат.
  tzincbg
 • [Quote]Лошото е, че колкото по-шашаво изглеждат, толкова повече пари почват да им искат... [/Quote] Яко! Още повече да им искат! Така плесницата от звучния шамар ще им се отрази още повече! Ябълковидните го "отнесоха" с X-а, сега и другите ще си го получат и дано разберат, че не могат да налагат каквото си поискат и на цена която си поискат!
  PoceH_BS
 • Лошото е, че колкото по-шашаво изглеждат, толкова повече пари почват да им искат...
  tzincbg