Ново видео показва повече от възможностите на таблета Surface

Ново видео показва повече от възможностите на таблета Surface
Тази седмица Microsoft пуска вече второ видео от рекламната кампания на таблетите Surface. Във втория материал компанията представя някои от възможностите на серията, заедно с близък поглед върху два от калъфите, които могат да се ползват и като клавиатура. Рекламната кампания на Surface ще струва на Microsoft 400 милиона долара. Моделът с ARM процесор, който първи ще достигне до пазара, е с дебелина 9,3 мм и включва стандартен USB порт, слот за microSD карта, дизайн, който интегрира в корпуса поставка, и 10,6" HD ClearType дисплей.

 • Не знам на мен ли ми се струва ама тоя таблет не е ли много дебел? Че и smart cover-a му като се сложи едно 20мм сигурно се получава (woo)
  Nistel
 • Благодаря.(yes) На мен ми прилича на ултрабук, като самото свързване на клавиатурата дори напомня това на свързването на Смарт кавър към айпад 2/3. А стойката дали е достатъчно здрава имам чувството че ще се скърши от известна употреба. Не ми харесват и тиа цветни клавиатури.
  Ванката
 • [Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yswUFCD1x0A [/Youtube] Видеото ни показва идеята на m$ за таблет - нещо като лаптоп е, но вместо тъчпад има тъчскрийн. Като ни се анонсира, че е по - добър с клавиатура, защо въобще ни блъскат с "таблет"-и, не можеше ли просто да са обикновени ноутбууци? От какъв зор, ще мъкна клавиатура с мен, за да се мъча на ограничения хардуер и малкият екран?
  vladovn
 • тази реклама показва нищо друго освен , че таблетът като устройство е една огромна глупост безполезна и непотребна... и изтъква предимствата на ултратънките и леки лаптопи ... излиза , че за да ти служи за нещо този таблет... трябва да имаш стойка и клавиатура... демек.. по-добре си купи лаптоп :)
  Loоper
 • Къде мога да гледам видеото от новината?
  Ванката