Новогодишен бъг на iOS

Новогодишен бъг на iOS
Собствениците на iPhone и iPad с iOS 6 изживяха неприятна изненада в началото на новата година. На 1 януари новата функция Do Not Disturb, която позволява на потребителите да определят времеви интервали, в които не могат да получават обаждания и SMS, изведнъж спря да работи. Телефоните с активиран Do Not Disturb отказваха да се връщат сами в нормален режим на работа и единственият начин за потребителите да могат отново да приемат обаждания остана ръчното изключване на функцията.

От Apple междувременно признаха за гафа и обещаха нормалното функциониране на услугата да бъде възстановено на 7 януари. Дотогава от Apple призовават потребителите да изключват ръчно функцията, за да не останат неприятно изненадани от липсата на връзка с външния свят.

http://www.guardian.co.uk/technology/2013/jan/02/apple-do-not-disturb-bug
http://support.apple.com/kb/TS4510?viewlocale=en_US&locale=en_US

Обяснение защо нормалната работа на услугата ще се възстанови на 7 януари може да намерите тук:
http://arstechnica.com/apple/2013/01/ask-ars-why-will-apples-do-not-disturb-bug-fix-itself-next-week/

 • Сега ако кажеш че ти носи и кафе с две захарчета докато си в офиса и бира когато си вкъщи веднага отивам и си вземам един такъв :D:D:P
  fox_vt
 • Става на който и да е с Андроид...
  KOBRETI
 • (woo) брей че със какъв телефон си бре :)
  Beчния
 • Моят телефон автоматично разпознава местоположението ми и когато съм си у нас през нощта, спира всички звуци сам... Когато съм в офиса, намалява звука и т.н.
  KOBRETI