Официална премиера на Samsung Galaxy A9 с 4000mAh батерия

Официална премиера на Samsung Galaxy A9 с 4000mAh батерия

В края на годината нов смартфон представи и Samsung и компанията също направи това в Китай. Става дума за модела Galaxy A9, за който вече разбрахме почти всичко, но вече знаем и официалните детайли за него, макар че цената все още остава неизвестна. Устройството застава на върха на серията Galaxy A и предлага атрактивна комбинация от премиум дизайн и хардуерни възможности, която може да изкуши мнозина.

Прави впечатление намалената странична рамка около AMOLED екрана с диагонал 6” и резолюция full HD, а за изработката на корпуса са използвани метал и стъкло. За производителността се грижи чипсет Snapdragon 652, допълнен от 3GB RAM, а вградената памет от 32GB може да се увеличи. Откриваме още 13МР основна камера с оптична стабилизация и бленда f/1.9, а за селфитата се грижи 8MP предна камера.

Устройството е с дебелина на корпуса от 7,4 мм, но това не е попречило на компанията да добави батерия с впечатляващия капацитет 4000 mAh, която очакваме да се представи впечатляващо след получаването на ъпдейт до Android 6.0 – в началото устройството ще се продава с Android 5.1.1. Батерията поддържа бързо зареждане, а характеристиките се допълват от поставения в централния бутон скенер за пръстови отпечатъци.

Източник: SamMobile