OnePlus 3 ще поскъпне в Англия от 11 юли

OnePlus 3 ще поскъпне в Англия от 11 юли

Преди дни OnePlus предупреди, че може да промени цената на флагмана OnePlus 3 в Англия като следствие от обезценяването на паунда спрямо долара. Компанията вече е готова да обяви, че от 11 юли ще вдигне цената на устройството в Англия с 20 паунда или 329 паунда. Все пак добрата новина в случая е, че до началото на следващата седмица потребителите все още имат възможност да се сдобият с атрактивния смартфон на досегашната цена от 309 паунда. Компанията посочва, че аксесоарите за телефона няма да бъдат засегнати и те ще запазят досегашните си цени в паундове, което също е известно успокоение за феновете.

Източник: OnePlus

 • Великобритания би трябвало да обхваща и малка част от Ирландия.
  muamamu1
 • [Quote]Защо само в Англия? Референдумът се проведе във Великобритания, а не само в Англия Има разлика между Англия, Великобритания и Обединеното кралство [/Quote] Ако ми кажеш каква е разликата между Великобритания и Обединеното кралство ще ти стисна ръката. В Англия този телефон е екзотика и няма никакво значение дали цената му отива нагоре или надолу. Тук се купуват само самсунги и айфони. Всички други марки са екзотика. Но поради факта, че пазара е много голям като брой потребители 2-3 милиона продадени броя са напълно реални.
  СтенлиРойс
 • Поръчай си телефона от www.oneplus.net за доставка не дължиш нищо.Не се дължат и никакви митнически такси.Телефона идва за седмица и е с две години гаранция.
  kirilatsa
 • Голяма работа, поскъпва с 20 паунда. Не е проблем за англичаните. Ако се поръча телефона, ще влезне ли в бюджет до 650-700лв?
  Ванката
 • От къде го поръча, ако не е тайна и колко е доставката? :)
  milenski73
 • [Quote]Къде е идеален?[/Quote] Продължавай да си "мрънкаш", не ми пречиш... :D ... гроздето да не ти e "кисело"? :P
  PoceH_BS
 • И Dell обяви поскъпване на всички продукти с 10%
  abando
 • Здравейте, Росен така го е написал, разпознаваемо е за повече хора. Иначе причината вече я споменах - падането с над 10% от валутния курс на GBP (британски паунд) и SBP (Шотландски и Ирландски паунд). В момента котировките отново падат...според мен ще има последващо увеличение. Поздрави
  ecstasy80
 • Защо само в Англия? Референдумът се проведе във Великобритания, а не само в Англия ;) Има разлика между Англия, Великобритания и Обединеното кралство ;)
  Blue Sky
 • Къде е идеален? Пуснаха ъпдейт за него и го спряха след 1 ден в стил OnePlus - обичаме да бързаме. Не познавам друга компания да лъже толкова често потребителите си. Поне да бяха завършили модела преди да го пуснат на пазара след излагацията с OnePlus 2. А батерията как ще я оправят? Я издържи 1 ден, я не, зависи как го ползваш.
  muamamu1
 • [Quote]Според ревютата дисплея не е много добър.[/Quote] Прочете ли "ъпдейта" на статията? [Quote]Update: OnePlus has since addressed the issues with calibration. Click here for my follow-up article. - http://www.anandtech.com/show/10445/revisiting-the-oneplus-3[/Quote] След sRGB-то, всичко е 6 точки с дисплея... ;)
  PoceH_BS
 • За тази цена телефона е уникален.Не мога да разбера какъв ти е проблема плащай двойно и си купи 'перфектния' телефон.
  kirilatsa
 • 2 модела по-късно и още не могат да повторят успеха на OPO. Ама какво да очаква човек от фирма, която освен гръмки думи дуго не може да предложи? Т адали дисплеят им не беше "унилален" в OP3, дали OP2 не беше убиецът на флагмани за тази година, все глупости. Сега цените вдигали. Да не са единствената фирма, която работи през малка печалба?! Смешници. Поне да си изпълняваха ообещанията, ама и там са пълна нула.
  muamamu1
 • Аз нямам забележки към дисплея цветовете са наситени и естествени само яркоста в сравнение с флагманите на самсунг е малко по слаба.Към аудиото и батерията нямам никакви забележки със сигурност не са по лоши от така наречените флагмани.Батерията от 10% до 100% се зарежда за час и 10мин.Игри не играя но телефона много го ползвам за четене и чат и батериятя ще издържа поне 24ч.Телефона е уникално бърз пръстовия отпечатък също.Много тънък и стои много добре в ръката.След плащането дойде вкъщи за 5 дни с DHL мита не се дължат
  kirilatsa
 • Човече, понеже мисля и аз да го поръчвам OP3, би ли споделил накратко впечатленията си до този момент :) Интересува ме главно дисплея (който е Пентайл АМОЛЕД и отнесе доста критики по сайтовете), аудиото и батерията :) Мерси в аванс :)
  David_Jr
 • Според ревютата дисплея не е много добър. http://www.anandtech.com/show/10411/the-oneplus-3-review/4
  board
 • От няколко дни имам телефона и наистина е много бърз.Моя резултат с AnTuTu e 144500.Дизайна е уникален поне за мен,дисплея също е по добър от предишния модел.
  kirilatsa
 • Цената му поскъпва само в UK, а причината е сгромолясването на GBP (британски паунд).
  ecstasy80