OnePlus 5T идва в червено навреме за 14 февруари

OnePlus 5T идва в червено навреме за 14 февруари

Ако искате за 14 февруари да изненадате любимата си с нов смартфон в червено, OnePlus има специално предложение за вас. Компанията обяви, че започва масовата продажба на нов червен вариант на телефона, който дебютира в края на миналата година, но досега беше наличен само в ограничени региони. Устройството ще е налично в Северна Америка и Европа в ограничен тираж, така че ако искате да се сдобиете с него, може би е добра идея да побързате.

Препоръчани оферти

Специалната версия ще се предлага само с 8GB RAM и 128GB памет, а продажбите започват на 6 февруари през OnePlus.net на цена 559 долара в Щатите, 499 паунда в Англия и 559 евро в Европа. За да могат потребителите да получат телефоните си навреме за 14 февруари, компанията предлага безплатна бърза доставка за всички поръчки, които са направени преди 8 февруари – така устройствата ще бъдат доставени в рамките на 2 – 3 дни. Заедно с това OnePlus предлага 15% отстъпка при покупката на два еднакви аксесоара като слушалки, калъфи и раници.

Източник: OnePlus

  • Абсурд! За тази цена ще вземеш супер флагман, а с тази покупка ще се напсуваш точно след седмица, че си дал толкова пари. Ама ти го знаеш това...
    algor