OnePlus 7 Pro ще предложи значително по-мощна вибрация

OnePlus 7 Pro ще предложи значително по-мощна вибрация

OnePlus 7 Pro ще бъде представен на 14 май и компанията продължава да разкрива в аванс детайли за него. От споделена за CNET информация става ясно, че устройството ще включва значително подобрена функция за вибрация. По този начин компанията ще отговори на критиките на потребителите, които от години се оплакват от слабата вибрация на телефоните й.

Според основателя и изпълнителен директор на OnePlus компанията постоянно търси обратна връзка от потребителите и като част от усилията да направи OnePlus 7 Pro премиум устройство си е поставила за задача да предложи отлична тактилна реакция. Като част от това инженерите са добавили по-голям вибрационен мотор, който е с 200% по-мощен от досегашния.

В рамките на този процес е трябвало да се преосмисли вътрешният дизайн на телефона, за да може да се побере новият мотор, без да се увеличи дебелината на корпуса. В същото време е било нужно да се подбере точната позиция за този компонент, за да може вибрацията да е силна и да се усеща навсякъде в устройството. Потребителите ще могат да избират между три степени на сила на вибрацията при обаждания и нотификации, а освен това ще са налични 6 различни начина на вибриране.

Източник: CNET

Препоръчани оферти