OnePlus 7T Pro предлага познат дизайн и е още по-бърз

OnePlus 7T Pro предлага познат дизайн и е още по-бърз

Както очаквахме, OnePlus представи новия 7T Pro, който се отличава от стандартния модел по няколко ключови направления и на първо място това е дисплеят. За разлика от OnePlus 7T, 7T Pro не включва прорез за предната камера, тъй като тя е поставена в подвижен механизъм. Извитият AMOLED панел е с диагонал 6.67 инча, резолюция QHD+, съотношение на страните 19.5:9, честота на опресняване 90Hz, поддръжка за технологията HDR+ и вграден скенер на отпечатъци. Защитното покритие на дисплея и гръба е 3D стъкло Gorilla Glass.

Сред останалите основни компоненти откриваме чипсет Snapdragon 855+, 8GB RAM, 256GB памет за файлове от тип UFS 3.0 и батерия с капацитет 4085 mAh и поддръжка на технологията за бързо зареждане Warp Charge 30T (30W). Основната камера е тройна и включва 48MP сензор Sony IMX586 с оптична стабилизация, 8MP с телефото обектив за 3-кратен оптичен зуум и 16MP с ултраширокоъгълна оптика. Поддържа се и новият макрорежим, който се появи в 7T. Предната камера в подвижен механизъм включва 16-мегапикселов сензор Sony IMX471. Като цяло промените спрямо OnePlus 7 Pro са малко.

OnePlus представи и 7T Pro McLaren Edition, който се отличава от стандартния Pro вариант визуално и с наличието на 12GB RAM и 256GB памет за файлове. Гърбът на устройството е със специален дизайн от симетрични линии, пресъздаващи разрез на дърво с жълто-оранжеви (папая) акценти, а в комплект с него идва калъф от алкантара.

И двата нови смартфона ползват Android 10 с OxygenOS 10, като McLaren Edition разполага с някои ексклузивни елементи като тематични тапети и икони, както и специфично осветяване на страничните рамки на дисплея при известия. OnePlus 7T Pro ще е наличен от 17 октомври в син цвят с цена от 759 евро, а McLaren Edition се очаква на 5 ноември срещу 859 евро. OnePlus обяви и европейската цена на представения наскоро 7Т - той ще се продава от 17 октомври за 599 евро.

Източник: OnePlus

Препоръчани оферти