OnePlus Buds Z са по-достъпни и с удобен дизайн

OnePlus Buds Z са по-достъпни и с удобен дизайн

Заедно с новия си смартфон OnePlus 8T компанията представи днес и напълно безжичните слушалки Buds Z, както и нов вариант на OnePlus Nord Gray Ash. Започваме със слушалките, които са по-достъпни от актуалния модел в серията OnePlus Buds и разчитат на 10-милиметрови динамични говорители.

Те предлагат до 20 часа издръжливост при плейбек с включената в кейса за зареждане батерия или до 5 часа с вградените в отделните слушалки батерии. Поддържа се и технология за бързо зареждане, като за 10 минути се постига заряд достатъчен за 3 часа плейбек.

Сред основните характеристики е наличието на 3D стерео звук и технология Dolby Atmos. Освен това има и режим Bass Boost за по-дълбок звук, но липсва технология за активно шумопотискане. Такова решение обаче се активира по време на разговори.

Конструкцията на Buds Z е пластмасова със сменяеми накрайници, а освен това има и сертификация IP55 за водоустойчивост. Чрез новата функционалност Quick Switch е възможно свързването на слушалките към две устройства и лесното превключване помежду им.

Поддържа се и технология за бързо сдвояване, а освен това слушалките засичат дали са поставени в ухото и при сваляне спират плейбека. За връзка се разчита на Bluetooth 5.0 с ниска латентност до 103 милисекунди.

OnePlus Buds Z ще са налични от 2 ноември в бял цвят на цена 59 евро. Компанията ще предлага и специално издание със Стивън Харингтън, което ще е налично скоро.

OnePlus представи и нов вариант на смартфона OnePlus Nord Gray Ash, който както подсказва името, е в сив цвят. Освен това той ще се предлага само в памет конфигурация от 12GB + 256GB и ще е наличен от 16 октомври с цена 509 евро.

Източник: OnePlus (1), (2)