OnePlus пусна евтин геймърски аксесоар

OnePlus пусна евтин геймърски аксесоар

Мобилният гейминг продължава да се радва на сериозна популярност и почти всеки производител добавя в своите по-мощни продукти допълнителни функции за оптимизиране на преживяването при игра. Телефоните от серията OnePlus 9 също включват оптимизации в тази насока, а OnePlus 9 Pro добавя и режим HyperTouch за бърза реакция в определени игри.

При представянето на моделите компанията обяви интересен геймърски аксесоар, а междувременно продажбите му започнаха. Става дума за спусъци, които се защипват върху едната страна на телефона. Става дума за механични бутони, които имат капацитивна проводимост и взаимодействат с капацитивния екран на телефона. Според компанията са ползвани суичове на Omron, каквито има в много мишки за електронни спортове.

OnePlus посочва, че спусъците са специално насочени към играещите мултиплеър игри като PUBG, Call of Duty, Free Fire и др. Аксесоарът може лесно да се адаптира към различни телефони с Android и iOS, дори и те да ползват калъфи и екранни протектори стига общата дебелина да е не повече от 11.5 мм. Засега спусъците се предлагат само в Индия на цена 1099 рупии (12 евро) и няма информация дали ще достигнат и до други пазари.

Вземи OnePlus 9, 128GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.