OnePlus загатна за премиерата на 7T Pro

OnePlus загатна за премиерата на 7T Pro

Очакванията бяха, че с представянето на OnePlus 7T компанията ще анонсира и неговия Pro вариант, но това така и не се случи. Сега с публикация в Twitter, OnePlus обяви ново събитие, което е планирано за 10 октомври, а на него най-вероятно ще бъде представен именно 7T Pro. В текста към публикацията се споменава за „серията OnePlus 7T“, което означава, че ни очаква поне още едно устройство в нея. За 10 октомври е планирано събитие в Лондон.

Преди дни изтекоха рендъри на OnePlus 7T Pro, които показват възможния дизайн на устройството, което ще включва тройна основна камера, селфи камера в подвижен механизъм и извит дисплей. Според наличната досега информация е възможно устройството да предложи чипсет Snapdragon 855+ и да поддържа запис на видео в забавен каданс при 960 кадъра в секунда, каквато възможност скоро ще бъде добавена и към OnePlus 7T.

Междувременно компанията загатна с кратко видео в Twitter, че ще продължи сътрудничеството си с конструктора от Формула 1 McLaren. Най-вероятно ще видим мощен вариант на 7T Pro и специален дизайн, който ще носи логото на компанията, както това стана и миналата година с OnePlus 6T McLaren Edition.

Препоръчани оферти