Онлайн магазин разкри всичко за Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Онлайн магазин разкри всичко за Xiaomi Redmi Note 6 Pro

В AliExpress се появи пълна информация за Xiaomi Redmi Note 6 Pro, която е придружена и с официални рендъри на устройството. Телефонът предлага метален корпус и е с размери 157.9 x 76.38 x 8.2 мм. Дисплеят е изрязан и има диагонал 6.26 инча. Неговата резолюция напълно очаквано е FHD+, а съотношението е 19:9. Процесорът на Redmi Note 6 Pro е Snapdragon 636, който е придружен с 3 GB RAM. За приложения са налични 32 GB, а батерията е с внушителния капацитет от 4000 mAh.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Фотографските възможности на устройството включват двойна камера с резолюция 12+5 мегапиксела и двойна камера за селфита с резолюция 20+2 мегапиксела. И двете камери са оборудвани с LED светкавици. Естествено Redmi Note 6 Pro предлага и стандартните екстри като сензор за отпечатъци, а наличните цветове са черно, синьо, розово златисто и червено. Обявената цена на смартфона е 200 долара.

Източник: AliExpress

 • Цената видяхте ли? Какво дращите по клавиатурите само?
  HICHNELANDER
 • @Legolas, много добре знаеш, че една голяма част от хората трябва да се фукат с придобивките си. Едно е да хвърлиш 2,000 лева за телефон и да не ти пука, защото имаш в изобилие, друго е да си хвърлиш последните 2,000 лева и след това няма как задължително да не говориш глупости за всички останали, които реално осъзнаваш, че щяха да ти вършат същата работа, ама ти нали трябва да изпъкнеш по някакъв начин с последните спестявания.
  muamamu1
 • Явно за да държат ниския маржин са купили огромно количество с отстъпка и трябва да ги сложат. За мен няма лошо, тъкмо не се налага да сменям всички кабели наведнъж, а един по един като се износват.
  tzincbg
 • Тези сериозно ли са го направили с Micro USB порт?:S
  m.martinov
 • [Quote]Не е лошо вместо само да дрънкате, да прочетете и статията все пак [/Quote] Както десетки пъти съм казал, освен [B]PoceH_BS[/B] и още един-двама, всички оставали сте технически неграмотни и вместо да си губите времето с глупости - четете книги!
  mobi96
 • Взе ми го от устата (yes) Аз очаквах днес да представят mi mix 3, но не би. Ужким беше за 15, сега май отиде за октомври.
  StefiMo
 • Хммм... XIAOMI почнаха да правят много почти еднакви объркващи телефони. Като ранния Samsung.
  tzincbg
 • Ми не е претоплен, а направо пресготвен! Безполезна вежда и пластмасова рамка (или гръб). Не виждам смисъл от този модел...
  mobi96
 • Защо ли ми изглежда като претоплен Redmi Note 5...
  11125555