Opera Touch е браузър, който е оптимизиран за използване с една ръка

Opera публикува нов браузър за Android. Той се нарича Opera Touch, а целият му интерфейс е пригоден специално за използване с една ръка. Когато отворите приложението, полето за въвеждане на адреси веднага се появява, така че да можете на секундата да стартирате с браузването. Когато пък се намирате на дадена страница, то превъртането разкрива бутон в дъното на страницата, чрез който можете да получите достъп до други табове или да отворите нов. Opera Touch съдържа и функционалност, която ви позволява да обменяте страници между телефона и настолния компютър, като единственото изискване е и в компютъра да използвате браузър на Opera. За момента приложението е налично за Android, но се подготвя и версия за iOS.

Източник: Google Play

 • Настолната и мобилната версия са си пушка,че това е някакво недоразумение няма спор.
  Диян
 • Пълен боклук. За нищо не става. И отваря мобилните сайтове по подразбиране, които са осакатени и не всеки сайт има линк към пълната версия. Това ми е достатъчно да го изтрия на мига. След като прецакаха настолната версия преди години сега искат пак някой да я ползва. Да са мислили на време.
  azcv
 • Единствено е,че е бърз.Няма отметки,ако не ползваш на компа Опера.Няма начална страница.Няма възможност за уголемяване на шрифта.Само за търсачка става.
  gogulef
 • То и в Opera mobile има блокаж на рекламите.
  Диян
 • Това не е пълноценен браузър, това е търсачка.И отгоре на това за да я ползваш по ефективно трябва да имаш Опера и на настолния.Тъп начин да те изкушат да го ползваш.
  AVKansazov