Операторът Vodafone и Playboy предлагат online видеоклипове

Операторът Vodafone в Германия предлага нова услуга: видеоклипове в различни жанрове, които можете да свалите на мобилния си телефон. Новаторското в случая е възможността за запазване на клип от дадена категория и разглеждане в режим offline
Повечето от клиповете са с фиксирана цена, като категориите засега са «Новини», «Бундеслига», «Кино», «Екскурзия в градове», «Хумор», «Музика», «Playboy» и «УЕФА»

Всички видеоклипове могат да бъдат разглеждани online или да бъдат свалени на мобилния ви телефон, като цените са средно 0.99 евро за еднократно разглеждане или 1.49 евро за сваляне на клипа.
За любителите на Playboy е предоставен достъп до фотосесии и видеоклипове с продължителност до 40 секунди, които могат да бъдат разглеждани и записвани на вашия телефон.

Мобилните телефони, които поддържат посочените услуги, са: Nokia 3650, Nokia 7650 (необходимо е да имате инсталиран видеоплеър ), Nokia N-Gage, Nokia 6600, Sony Ericsson P900. За сваляне и разглеждане в offline режим: Nokia 3650, Nokia N-Gage, Nokia 6600, Sony Ericsson P900, Sharp GX20, Nokia 6220, Motorola V600.