Още за бъдещите телефони на BenQ-Siemens

Още за бъдещите телефони на BenQ-Siemens
Информация, появила се в сайта на наградите за продуктов дизайн iF, разкри някои детайли за 4 нови модела мобилни телефони на BenQ-Siemens, неофициални снимки на някои от които вече изтекоха в мрежата. Засега телефоните са известни под кодовите им имена - Venus C3, Cupid, Hermes B и Ulysses B1.
Първият е с фокус върху музикалните възможности и освен с mp3 плеър с изнесени отвън бутони за управление, разполага с FM трансмитер, който позволява слушането на музика просвирвана от телефона чрез всяка снабдена с радиотунер система. От текста става ясно, че Venus C3 включва и специален софтуер, позволяващ на потребителите да запишат различни съобщения за гласовата поща в зависимост от обаждащия се.
Hermes B е с дизайн, който според компанията ще "революционализира mp3 телефоните" с уникалния си интерфейс, чиито контролни бутони са изнесени върху горната повърхност. Cupid е стилен слайдер, насочен към бизнес потребителите, с функции, улесняващи работата с телефона. Ulysses B1 е 3G модел с допълнителна камера за видеоконферентни разговори, алуминиев заден капак и строг дизайн.
Вероятно новите телефони ще бъдат представени официално по време на 3GSM World Congress следващата седмица в Барселона.
http://webserver.ifdesign.de/gewinner_liste.php?sprache=1&award_id=103&search=benq&submit=start+search