От 1 август Булсатком предлага обновени тв канали

От 1 август Булсатком предлага обновени тв канали

Булсатком обяви, че от днес обновява каналите, които предлага на своите клиенти. От разпространение се свалят платените телевизионни канали, продуцирани от външната компания „Розенфелд и Ко“ - става дума за ТВ+, F+, Спорт+, Cinema+, Action+ и Comedy+.

Филмовите канали се заменят с новите cine-box, action-box и comedy-box в рамките на текущите абонаменти и пакети за развлекателно филмово съдържание. Каналът cine-box e посветен на драма, романтика, биографии и филми по истински истории. Аction-box е филмов канал за екшъни, трилъри и криминални продукции, а comedy-box включва комедии, семейни филми и анимация.

От 1 август на позиция 104 на мястото на TV+ за политематичен и публицистичен канал Булсатком ще разпространява ТВ1. Компанията посочва, че работи по проект за обновен информационен и публицистичен тв канал, който ще стартира от 1 септември. В него ще има актуална публицистика, бизнес и спортни предавания, новинарски емисии и документални филми.

В опит да осигури приемственост за клиентите си Булсатком преговаря с продуцентите на някои от познатите предавания от сваления канал и се надява след летните им паузи продукциите да се завърнат в новия тв проект. Феновете на испанското футболно първенство ще могат да продължат да го следят по канал Макс Спорт 4 в рамките на текущите си абонаменти и допълнителни пакети.

За любителите на спорта Булсатком инвестира и в канал b1b-box, в който отразява все повече спортни събития от България. Чрез иновативни технологии за мобилно заснемане по b1b-box за първи път беше отразена на живо 68 колоездачна обиколка на България. Годината ще продължи с още подобни спортни събития от хандбал, тенис, волейбол, плуване и художествена гимнастика.