От утре Huawеi P9 Lite ще може да се вземе с гривната Color Band A1

От утре Huawеi P9 Lite ще може да се вземе с гривната Color Band A1

Миналата седмица споменахме, че Huawei подготвя промоционално предложение, което ще комбинира смартфон на компанията с умен аксесоар, и вече имаме повече подробности. От 1 септември до 15 октомври Huawei ще предложи комплект от смартфона P9 Lite и фитнес гривната Color Band A1 (или само A1) с 2 каишки в черно и синьо. Офертата ще е налична в магазините на трите телекомуникационни оператора – “Мтел”, VIVACOM и Telenor, както и във веригите магазини “Техномаркет” и “Технополис”. Всеки един от операторите и търговците ще предложи различни планове и възможности за закупуване, а повече информация за устройството може да се намери в специалния сайт за комбинацията.

За гривната писахме още в средата на май, когато получи китайската си премиера като част от серията Honor. Устройството тежи 20 грама,  има батерия, която стига почти за месец на работа с едно зареждане, и е водоустойчиво. Сред възможностите му са автоматично отчитане на типа на физическа активност (ходене, тичане и колоездене) и изчисляване на изгорените калории, а освен това може да регистрира качеството на съня. Чрез  добавения UV сензор показва и нивото на ултравиолетовата радиация и дава съвети какво да правим, за да се предпазим от изгаряне. Гривната известява за входящи обаждания и SMS-и чрез вибрация и LED светлина, а освен това може да служи като будилник. За Huawei P9 Lite сме писали достатъчно, а повече подробности може да намерите в нашето ревю.

  • Теленор http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/huawei-p9-lite виваком http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/huawei-p9-lite-plus-smart-grivna-color-band-a1.html
    Диян
  • На сайтовете на Вива и Теленор се вижда. Навярно и Мтел ще го пуснат.
    Nuckito