Отключване на iPhone 3G и 3GS с iOS 4.2.1

Отключване на iPhone 3G и 3GS с iOS 4.2.1
Ако използвате стария си iPhone 3G или 3GS, но пък сте ъпдейтнали софтуера си с най-новата версия на iOS 4.2.1, може би очаквате решение за отключване на телефона, за да го ползвате с различен оператор. От iPhone Dev Team са готови с нова версия на PwnageTool и redsn0w, които използват бъг във версия 6.15.00 на софтуерния модем (baseband) на iPad. Оказва се, че тя е съвместима и с iPhone 3G/3GS, защото устройствата използват един и същи чип на Infineon, което позволява използването на същия софтуер. Засега процедурата е сложна и вероятно носи рискове, които е добре да обмислите, преди да се заемете с нея. Подробностите можете да намерите на страницата на iPhone Dev Team:
http://blog.iphone-dev.org/post/1718400992/ultra-recycle

 • Нещо умно след меко казано тъпия ти коментар, няма как да бъде написано. Ако намекваш, че сме селяни, то поне се обоснови. Току-виж съм се оказал доста по-голям гражданин от теб, че дори и по-богат и по-умен. Пп: Кося си само тревната смеска около басейна, а в това лошо време не става. ;)
  mart0
 • Много елементарно ниво Марто. Ако имате да казвате нещо умно го кажете, ако не си косете нивите и не се намесвайте в работите на гражданите, богатите и умните. (angry)(no)
  jynxy
 • Означава, че всички ще се видим :D
  vladovn
 • :D:X:D
  Liann
 • От сигурен източник знам, че Apple заедно с няколко оператора са ангажирали международни организации за борба с организираната престъпност и до няколко часа ще свалят сайта и ще арестуват всички регистрирани! А тези които бъдат хванати с ultrasn0w ще лежат до живот без право на обжалване! :D
  mart0