Първи снимки на бюджетния смартфон Sony ST21i Tapioca

Първи снимки на бюджетния смартфон Sony ST21i Tapioca
Sony подготвя ново предложение за мобилните потребители с ограничен бюджет под името ST21i (кодово название Tapioca) и благодарение на гръцкия сайт Techblog вече можем да видим първите снимки на устройството. Засега не е ясно кога ще се състои официалната му премиера, но вече знаем много за характеристиките му. Както се вижда на снимките, телефонът ще има три капацитивни бутона и ще разполага с дизайн, напомнящ на модела Xperia sola. По отношение на характеристиките ни очакват 3.2" дисплей с резолюция 320 x 480 пиксела, процесор Qualcomm MSM7227 на 800MHz, графичен ускорител Adreno 200 и 512MB RAM памет. Очакваме още 3MP камера, записваща VGA видео, и батерия с капацитет 1460 mAh. Телефонът ще се предлага с Android 4.0.

http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-st21i-64364/

 • [Quote]Ако се предлага за около 300-400 лева [/Quote] Че кво му е "бюджетното" 200+$ бюджетен ще е ако е на цена70-100$
  rado243
 • g800 e много ограничен, първоначарно търсех всъщност inno v8, но го нямаха наличен във Варна, а от друг град, ако дойде, ще дойде мостра стояла на стената години.
  vladovn
 • Честно казано не съм се сещал да проверявам за изостанали модели в големите вериги, а там някой път наистина има уникати. Ще се поразтършувам. Бих отнесъл някое Мото от V серията. Но има и някои дъртички Самсунги (като G800) на които не бих простил. :)
  asenna5
 • Ами всъщност от германос, за ~3.60лв. x12 + ритеншън (Във Варна, гаража на дупката (Варненци знаят :D)). В него германос преди година нацелих и z3, после z6. Преди седмица пък бях тръгнал със списък от десетина samsung, кой от кой по дърти и пак излязох с мото. Определено тази верига е връзката с ретрото. :D Сега вече имам два флипа - v1100 и maxx v6 и два слайдера z3 и z6 (макар последния точно в момента не е в мен). Следващата година пак ще търся v8/9 :D
  vladovn
 • Z8 със или без ferrari не бих си взел. UIQ е създадена за тъч скрийн, a z8 със недоразумението ARM 11 е ужас, е освен ако не ми го подарят.
  vladovn
 • Купих си Е2600, не е лошо телефончето. Едно време много харесвах слайдерите на Самсунг, особено "F" серията с DSP-та Ice Power. Ако нацеля обаче отнякъде V8 или Maxx, или даже V3i бих скочил веднага и то с двата крака. Много яки флипове. :)
  asenna5
 • Ако говорим за добри слайдъри, в GLOBUL имат Z8. Бях забравил колко удобни за ползване са подобен тип телефони.
  Wishmak3r
 • Какви пари я намери, ако не е тайна и къде ? Maxx много ми харесваше, бих си взел и аз, стига да не попадна на цена 400+ лева за модела. От някой сайт или магазин във Варна ?
  asenna5
 • Аз успях да намеря предната седмица maxx v6, търсех v8/9, но нямаше. Стара е, но си беше със всички лепенки. Сега стои за домашен. :D Всички телефони еднакъв дизайн и цвят - бели, сиви, черни. Ужас. Apple унищожи разнообразието от форми.
  vladovn
 • Аз наскоро си търсих флип. Оказа се, че просто няма. Буквално. Опитах се да си намеря чисто нов Moto V8 и пак ударих на греда. Никъде не намерих Gleam. В крайна сметка отнесох някакъв слайдер на Самсунг, защото не ми се занимаваше да поръчвам от гетбг Z3. Всичко е толкова еднообразно, пълно е с керемиди с еднакъв дизайн. Едно време имаше много по-добри попадения в дизайна на мобилните телефони.
  asenna5
 • Mini и X8 трябва да имат ъпгрейди, пък дори и само логото на ericsson да е махнато. Sony да вземат да представят и нещо различно от сензорни блокове, а? Слайдери и флипове например.
  vladovn
 • Същите характеристики като на Galaxy mini 2 + ICS. Ако излезе на приемлива цена ще има добри продажби.
  Wishmak3r