Първите домакински уреди с HarmonyOS са от Midea

Първите домакински уреди с HarmonyOS са от Midea

Вече знаем, че първите устройства с новата операционна система на Huawei, HarmonyOS, няма да са телефони, а IoT, домакински и носими продукти. Сега китайската компания Midea представи редица продукти, които ще са сред първите с HarmonyOS (Hongmeng OS).

Те включват умни печки, бойлери, миялни машини и т.н. Благодарение на наличието на операционна система те предлагат възможност за свързване с други устройства и могат да бъдат управлявани от тях.

Очакванията на Huawei са, че през идната година HarmonyOS ще е използвана на 200 милиона устройства. За целта компанията ще си партнира с други производители. Сдвояването на уредите с телефон става с едно докосване, като няма да е необходимо те да имат отделни дисплеи, тъй като информацията се визуализира на екрана на телефона.

Източник: ITHome

 • това ще е интересно начинание
  [size=5][url=http://egd1.brandbuilding.bg]спални[/url],[url=http://lzm2.brandbuilding.bg]болногледач в германия[/url],[url=http://gmr2.brandbuilding.bg]205 55 r16[/url],[url=http://mms2.brandbuilding.bg]подматрачни рамки[/url][/size]
  pllb
 • здрасти , не виждам какво им е проваленото на Мидея ? имаме такъв климатик и си работи чудесно , разбира се като всяко нещо се нуждае от периодична профилактика за да работи нормално.
  avanteex
 • Бахаха, те изпадняците са се надушили! След като едните некадърници се провалиха при климатиците, а другите при телефоните, сега са решили, че заедно могат повече, хахахах! Почти е сигурно, че ползва iPhone 6/7 и кара старо дизелово BMW, просто защото са "най-добрите" 🤣🤣. Типично зомби 🧟‍♂️ ... 🧐.
  Kuzmanow
 • Бахаха, те изпадняците са се надушили! След като едните некадърници се провалиха при климатиците, а другите при телефоните, сега са решили, че заедно могат повече, хахахах! Откакто си купих Huawei mate XS всички други телефони ми се струват супер старовремски. Пък ти си говори колко са некадърни китайците.
  Huaweimatexs
 • Бахаха, те изпадняците са се надушили! След като едните некадърници се провалиха при климатиците, а другите при телефоните, сега са решили, че заедно могат повече, хахахах! Скрий се в дупката, че дръпнатите те търсят :) :) :) Жалък смешко си :) :) :)
  Боби13
 • Бахаха, те изпадняците са се надушили! След като едните некадърници се провалиха при климатиците, а другите при телефоните, сега са решили, че заедно могат повече, хахахах! :lol: Това си е лично твое мнение, което не отговаря на действителността. Нито едните са се провалили при климатиците, нито другите - при телефоните. С празни приказки не се обобщава.
  Rumm
 • Бахаха, те изпадняците са се надушили! След като едните некадърници се провалиха при климатиците, а другите при телефоните, сега са решили, че заедно могат повече, хахахах!
  strikercho