Първият 3D телефон на HTC идва в България с "М-Тел"

Първият 3D телефон на HTC идва в България с
3D технологиите достигнаха и до мобилните телефони и след LG Optimus 3D в България дебютира и предложението на HTC. То се казва EVO 3D и се предлага в България ексклузивно от "М-Тел". Устройството има 4.3" автостереоскопичен 3D дисплей (гледа се без очила) с резолюция 960 x 540 пиксела и включва две 5МР камери, които могат да правят снимки, и 2D и 3D видео с резолюция до 720p. HTC EVO 3D се предлага с няколко тарифни плана - с M-Tel Surf&Talk M, L и LOOP SMART или с пакети за мобилен интернет Surf 512 и Surf 1GB на месец ще струва 41,90 лева на месец или 969,90 лева в брой. Клиентите могат да се сдобият с EVO 3D и с тарифен план M-Tel Surf&Talk XL за 36,90 лева на месец или 849,90 лева в брой.

EVO 3D разчита на двуядрен процесор Qualcomm на 1,2GHz като този в HTC Sensation, а освен това са добавени 1GB ROM и 1GB RAM памет. Откриваме още Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, предна 1,3МР камера и HSPA с максимална скорост на изтегляне на данни от 14.4Mbps. Включен е и microUSB порт, който поддържа стандарта MHL за връзка с телевизор - през него може да се изведе 2D и 3D съдържание. Размерите на смартфона са 126 x 65 x 12.05 мм при тегло 170 грама и за щастие си има хардуерен бутон за активиране на камерата, което е рядкост в портфолиото на HTC. Добавен е и специален бутон за превключване между 2D и 3D режим на екрана. Батерията е с капацитет 1730mAh. В софтуерно отношение могат да бъдат открити новата версия на интерфейса HTC Sense и приложението HTC Watch за достъп до филмови заглавия, което ще предлага и 3D видео.

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

 • Винаги има вариант да останеш без слушалката на публично място а има важно обаждане. Ами щом смятате че е удобство ваша си работа.
  AVKansazov
 • Това, че на теб не ти е удобно, не означава, че на някой друг също не е.
  keyone
 • Това го знам бе.Искам да говори без слушалка!Не нужно да пускаш намеци на английски! Може ли навсякъде да мъкнеш раницата с таблета?
  AVKansazov
 • Bluetooth. Is it so hard?!
  keyone
 • Забавно :) Иска ми се да те видя как говориш на улицата с новия си телефон :D
  AVKansazov
 • Остарях докато го чакам тоя телефон :D Вече си взех 7 инчов телефон/таблет и повече няма да падам на по-малки дисплейчета, дори и да са 3D.В бъдеще мога да си взема 3D телефон, но със super amoled дисплей и да е отново 7 инча. ;)
  playme
 • И със слаба батерия.
  keyone
 • Този телефон абсолютно не си заслужава каквито и да било пари или внимание (no) ! Преди месец си играх с него в САЩ и мога да ви уверя в пълното ми разочарование.В 3D режим е единствено галерията със снимки и клипове , който след 5 минутно ровене започвате да усещате леко главоболие и напрягане в очите от взирането в 3Д образа.Телефон , който звучи гръмко , но е безполезен ! (no)
  sp3n5
 • Това го има от много време тогава.
  keyone
 • Мисля, че госпожата визира функцията HTC Watch :)
  makeno
 • Никакво кино няма. Просто има "ефект" дълбочина на образа, което го водят 3D, но с тези малки екранчета в най-добрия случай ще те заболи главата, ако гледаш 3D филм. В момента тази екстра става за гъзария, но реална полза от нея - никаква.
  centur