Първият магазин на Xiaomi в България ще стартира с интересни оферти

Първият магазин на Xiaomi в България ще стартира с интересни оферти

Преди дни писахме, че на 31 юли ще започне работа първия официален магазин на Xiaomi в България. Ако сте пропуснали новината ни обектът се намира на ниво 0 в столичния търговски център Paradise Center, а вратите му ще бъдат отворени точно в 10 часа с церемония за прерязване на лента.

Има и друга причина да посетите магазина на 31 юли и това са специалните оферти по случай откриването. Тогава Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите с до 50% по-ниски цени на избрани продукти и с още изненади.

Така например първите 100 клиенти на магазина ще получат като подарък продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци (Redmi Note 10 5G, Mi Band 6 и Mi TWE Basic), които ще се раздадат чрез томбола. Отстъпките за продуктите от екосистемата на Xiaomi ще са валидни в продължение на седмица след събитието.

На официалното откриване ще присъстват ключови фигури на Xiaomi от България и региона като Андрей Гладки, зам.-генерален мениджър на Xiaomi за регион CEE & Nordics, Николай Нанков, регионален мениджър на Xiaomi за България, Ли Тун, генерален мениджър на DPhone за Европа и Бери Дун, генерален мениджър на DPhone за Източна Европа.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Към 17.00 часа ,нямаше почти нищо останало от промоционалните оферти с изключение на двата най-евтини телефона , които никои така или иначе не поглеждаше.
    donleone
  • А как да се свържем с този магазин,никъде никакви контакти. Скоро ще пуснат и онлайн магазин. Аз говорих с Ли Тин в магазина и го попитах точно за това. Той ми каза, че се очаква да бъде пуснат през август, тъй като все още нямат всички опции за плащане, защото са "чуждестранна компания".
    KokosTech
  • Българите пък какво общо имат с азиатците? :D
    arakchiev
  • Естествено бройките бяха малко и свършиха. Азиатска политика.
    Kevin_ss
  • Доста народ имаше още преди да отворят.. Явно интересът към марката е голям. Или някои са решили да си опитат късмета и да спечелят някоя награда.. Какво говориш, аз такова хоро съм виждал да се извие само на Коледа пред Apple store в Ню Йорк... Съмнява ме, че ще остане стока в тоя магазин след днес 😂 То към 15 часа вече бяха свършили някои телефони като Note 10 Pro и някои други. Викаш, от утре да очакваме бум на 400-левовите Note 10 Pro-та в Продавалника? :lol: :D
    arakchiev
  • Доста народ имаше още преди да отворят.. Явно интересът към марката е голям. Или някои са решили да си опитат късмета и да спечелят някоя награда.. Какво говориш, аз такова хоро съм виждал да се извие само на Коледа пред Apple store в Ню Йорк... Съмнява ме, че ще остане стока в тоя магазин след днес 😂 То към 15 часа вече бяха свършили някои телефони като Note 10 Pro и някои други.
    KokosTech
  • Доста народ имаше още преди да отворят.. Явно интересът към марката е голям. Или някои са решили да си опитат късмета и да спечелят някоя награда.. Какво говориш, аз такова хоро съм виждал да се извие само на Коледа пред Apple store в Ню Йорк... Съмнява ме, че ще остане стока в тоя магазин след днес 😂
    arakchiev
  • А как да се свържем с този магазин,никъде никакви контакти. Скоро ще пуснат и онлайн магазин.
    chilko
  • Доста народ имаше още преди да отворят.. Явно интересът към марката е голям. Или някои са решили да си опитат късмета и да спечелят някоя награда..
    timoj
  • А как да се свържем с този магазин,никъде никакви контакти. Крачейки?
    arakchiev
  • А как да се свържем с този магазин,никъде никакви контакти.
    oska