#perfect10 забавления с рейсинг игри

#perfect10 забавления с рейсинг игри

Състезателните рейсинг игри продължават да се радват на значителна популярност сред потребителите на мобилни устройства. Това е и един от първите жанрове, които преодоляха бариерата на хардуерните бутони. Използвайки вградените в смартфоните сензори и големите възможности за контрол чрез сензорния дисплей, игрите са лесни за овладяване и ще ви осигурят часове на забавление. Ето няколко предложения сред разнообразието в този жанр.

Asphalt Xtreme е най-новото предложение в познатата поредица на Gameloft и има версии за Android и iOS. Играта е безплатна, но включва покупки в приложението, които улесняват геймплея и напредъка ви. За разлика от предходните издания в серията Asphalt Xtreme е офроуд базирана игра, която ви поставя на разнообразни писти из целия свят и отново ви поверява управлението на множество превозни средства. Към момента са налични над 50 различни автомобила, включително гигантски джипове и др., а от компанията ще добавят още с течение на времето. Освен самостоятелните надпревари в различни режими, можете да се забавлявате и в мултиплеър сесии, които изправят един срещу друг 8 играчи. Играта определено ще се хареса на почитателите на ефектните  превозни средства.

Следващото ни предложение е в популярната поредица CSR Racing и включва втората част на играта CSR Racing 2. Тя е налична за Android и iOS и предлага драг състезания, а с развитието на геймплея можете да купувате коли и прилагате подобрения към тези в гаража ви. Графиката на играта е много детайлна, стига смартфонът ви да е достатъчно мощен за това. Налична е кампания с множество състезания, но разбира се, можете и да се съревновавате онлайн и с други играчи. По отношение на автомобилите са налични над 50 официално лицензирани модела от реномирани марки, така че ще можете да създадете колекцията на мечтите си. CSR Racing 2 е безплатна, но предлага покупки на съдържание с реални пари.

Hill Climb Racing 2 е малко по-забавна добавка сред предложенията ни. С версии за Android и iOS, играта ви поставя в ролята на Бил, който има доста небрежно изражение и кара пикапа си или други превозни средства по хълмистия терен на най-различни локации. Графиката на играта е цветна, сюжетът е опростен, а управлението е крайно лесно. Изправяте се срещу различни противници, включително други играчи, а можете и да персонализирате външния вид както на Бил, така и на превозното му средство. Налична е кампания, ежедневни задачи и предизвикателства, които предлагат дълги часове геймплей. Играта е подходяща и за по-стари устройства с по-скромен хардуер.

Moto X3M Bike е насочена към почитателите на моторите и е налична за Android и iOS. Графиката на играта е в 2D и не е кой знае колко впечатляваща, но в случая забавлението е на първо място, а това приключение с мотори включва 100 интересни нива, различни мотори и разнообразни каскади и предизвикателства. Моторите могат да са с различна визия и ефекти, а мотористите също могат да бъдат персонализирани. Играта е безплатна, но предлага възможност за покупка на съдържание. Последното ни предложение GT Racing 2 се опитва да предаде реализъм при състезателните симулатори. В играта са налични 71 лицензирани автомобила и 13 писти, на които можете да изпробвате шофьорските си умения. Освен това предлага достъп до 1400 събития като дуели, класически състезания и др., а всяка седмица се добавят 28 нови предизвикателства. Освен самостоятелните режими за игра, можете да се изправите и срещу други играчи от цял свят. Играта е безплатна с опция за покупка на съдържание и е налична за Android и iOS, а за графиката и ефектите можем да кажем само суперлативи.

За да се насладите максимално на изброените игри, е хубаво да имате мощен смартфон с голям екран. Подобно устройство е Huawei P10 Plus с чипсет HiSilicon Kirin 960, 4GB/6GB RAM и 64GB/128GB разширяема памет за съхранение на всичките ви любими игри. Чипсетът разчита на графичен ускорител Mali-G71MP8, който може с лекота да се справи с всичко, с което го предизвикате. Дисплеят на устройството е с диагонал 5,5” и резолюция 1440 x 2560 пиксела, а за часовете игра помага батерията с капацитет от 3750 mAh.