Philips стартира националнo тестване на новите си модели телевизори с Android

Philips стартира националнo тестване на новите си модели телевизори с Android

TP Vision е компанията, която разработва и произвежда телевизорите с марка Philips, и през следващите седмици ще даде възможност на 30 български фена на бранда да тестват новите модели в домашни условия. Кампанията се провежда под надслов “Philips TV - Не гледаш. Изживяваш” и ще продължи до ноември. Добрата новина е, че участието не е обвързано с покупка и е отворена за всеки жител на страната на възраст над 18 години, който се регистрира на адрес www.testphilips.tv. Единственото, което трябва да направи, за да получи шанс да получи телевизор Philips, е да сподели защо трябва да бъде избран, а ако иска да блесне може да постави и своя видео визитка. На 3 ноември ще станат ясни имената на участниците.

Избраните ще имат възможност да тестват функциите на няколко модела от новата гама телевизори Philips и след това да споделят мнението си чрез видео ревю. После ще могат да задържат телевизорите. Клиповете ще могат да бъдат видени и в специален сайт, наред с ревюта на технологични експерти. Включените в кампанията телевизори са от сериите 7000 и 6500, с двустранен или тристранен Ambilight, двуядрен или четириядрен процесор и Full HD или Ultra HD резолюция. Устройствата използват и новата версия на Android за телевизори.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Аз ли говоря на изуст... или ти не си запознат :))) [B]http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2012/04/03/1800341_philips_okonchatelno_se_razdeli_s_biznesa_s_televizori/[/B] а от тази година продават и бизнеса си с осветителни системи... като цяло вървят постоянно надолу.. скоро нищо от това с което са известни няма да е тяхно..
    Loоper
  • TP Vision са собственици и производители на телевизорите Philips. http://www.tpvision.com/
    alphaleader
  • И кои са тези китайци? Защо пишеш на изуст?
    Диян
  • че какво му е на Сони ,... топ марка си е доден днешен .. който няма пари си купува самсунг.. а Филишпс от години няма нищо общо с онзи филипс от преди освен името. Някви китайци ги купиха
    Loоper
  • Не са си заминали още. Аз съм купил 4 Филипса 7 години(2 в къщи и по един за дядото и нашите). Все още предават страхотна картина( за съжаление само 5 -6 канала в HD). Не знам дали новите модели са така здрави като старите. Ако имам нужда от ТВ, сега бих си взел Филипс или Панасоник, но никога корейска пръчка!!
    NIkolay Nuk