Plantronics с нови модели безжични слушалки за спорт

Plantronics с нови модели безжични слушалки за спорт

Plantronics представи нови модели спортни слушалки в серията BackBeat Fit, които издържат на пот и са по-достъпни на фона на останалите предложения на компанията. BackBeat Fit 300 от тип in-ear са сред най-леките Bluetooth слушалки към момента и предлагат кабел с платнено покритие, а цената им е 80 долара. Моделът предлага до 6 часа работа с един заряд на батерията, а освен защита от пот, слушалките имат и IPX5 издръжливост от намокряне. Налично е и дистанционно за управление на музикалния плейбек и разговори.

BackBeat Fit 500 са по-мощни и се поставят на главата, обхващайки цялата ушна мида. Те предлагат до 18 часа работа с едно зареждане и са с цена 100 долара. Управлението на разговорите и плейбека се осъществява чрез бутони върху самите слушалки, а говорителите са с размер 40 мм и включват съвременна акустична технология за осигуряване на качествен звук. Слушалките предлагат и възможност за свързване чрез кабел със стандартен 3,5 мм жак.

BackBeat Fit и Fit Boost Edition са с цени от съответно 130 и 160 долара и предлагат IP57 водоустойчивост и конструкция за поставяне зад врата. Към слушалките потребителите получават неограничен достъп до 12 подбрани тренировки от приложението PEAR Personal Coaching и 6-месечен достъп до услугата PEAR+. Версията Fit Boost Edition се отличава по включения в комплекта водоустойчив зареждащ калъф, осигуряващ до 10 часа  допълнителна работа. И двата варианта на слушалките са с дизайн, пропускащ звуците от околната среда. Очаква се новите модели слушалки да са налични през октомври.

Източници: Plantronics (1), (2), (3)