Pocophone F1 все още е добра покупка

Pocophone F1 все още е добра покупка

Вчера се състоя дългоочакваната премиера на новия флагман с достъпна цена от Xiaomi – Poco F2 Pro. Напълно в традицията на бранда, моделът предлага характеристики от висок клас с по-достъпна цена. Базовият му вариант струва 499 евро, което го поставя в доста конкурентна позиция спрямо актуалните модели от висок клас.

Да се завърнем обаче към началото на бранда Poco и първия модел Pocophone F1, който постигна сериозен успех на международната сцена. За наша изненада, устройството все още е налично и можете да го намерите в нашия онлайн магазин. Този модел беше още по-достъпен, като дебютира с цени от 329 евро.

Смартфонът разчита на флагманския процесор на Qualcomm и го допълва с 6GB RAM, 64GB/128GB памет, 6.18” 18.7:9 изрязан дисплей с FHD+ резолюция, контраст 1500:1, стъкло Gorilla Glass 3 и яркост 500 нита, а батерията с капацитет 4000 mAh поддържа технологията Quick Charge 3.0.

Смартфонът е оборудван и с инфрачервена система за лицево разпознаване, която работи и на тъмно. Сензорите за нея са поставени в изрязаната част на дисплея до селфи камерата с резолюция 20МР. Основната камера комбинира 12МР сензор Sony IMX363 с 5МР сензор на Samsung за отчитане на дълбочината. Преди време Poco F1 получи обновление до Android 10, което го прави актуален и в това отношение.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция