Поглед към дизайна на OnePlus 8T

Поглед към дизайна на OnePlus 8T

OnePlus продължава да споделя информация за бъдещия си смартфон OnePlus 8T, който ще бъде представен на 14 октомври. След като наскоро научихме повече за дисплея на устройството, сега знаем и как ще изглежда то.

Препоръчани оферти

От компанията публикуваха кратък клип свързан с дизайна на телефона, от който виждаме част от основните детайли. Тук става дума за варианта в зелено, който изглежда доста приятно. OnePlus отбелязват, че той има забележителен лъскав стъклен гръб.

Наличен е ефект за пречупване на светлината, а покритието предотвратява натрупването на следи от отпечатъци. Използвани са цели седем слоя за постигане на нюанса между син и зелен цвят. Телефонът ще използва и нов тип дизайн на секцията с основната камера, която е правоъгълна и поставена в горния ляв ъгъл.

Междувременно снимки на телефона бяха открити в сайта на китайския търговец JD, а освен това бяха споделени и в Twitter. Сред основните параметри на OnePlus 8T са AMOLED дисплей с резолюция Full HD+ и честота на опресняване 120 херца. Освен това ще са налични чипсет Snapdragon 865 и технология за бързо зареждане при 65W.