Потребители на iPhone се оплакват от живота на батерията при iOS 11.4

През последните дни много потребители на различни модели iPhone (между 6 и Х) се оплакват във форумите за поддръжка на Apple от издръжливостта на батерията след ъпдейта до iOS 11.4. В официалните форуми са налични няколко теми по въпроса, а в най-голямата от тях над 1000 притежатели на телефона споделят, че батерията им пада значително по-бързо с последната версия на софтуера.

Интересното е, че проблемът засяга само определени модели, а при голяма част от потребителите изключването на Wi-Fi е възстановило нормалната консумация на енергия. При други пък решението е било да превключат на 2.4 Ghz Wi-Fi мрежи и да не използват 5 Ghz честота. Към момента няма официален коментар от страна на Apple по въпроса, но очакванията са бъгът да бъде отстранен със следващия ъпдейт на iOS.

Източник: Apple

 • Аз лично нямам проблем с тази версия на iOS,предната беше по калпава по отношение на батерията
  zipar1982
 • ти пък.. що да е фалшива новината или пък да е "хейтърски" сайтът? Източник е официален форум на Епъл с над 1000 човека с такъв проблем. И при мен няма такъв проблем, но при други има.
  maxito2
 • [Quote]Стига сте пускали все фалшиви новини бе! В моменна съм нази версия и нямам проблеми. Хейтърски сайт станахте и вие[/Quote] Е ти като нямаш, другите да нямат ли? Като не искаш хейт, пиши не тук, а където е нужно и че ти проблеми нямаш и да я махнат тази "фалшива новина" тогава: https://www.gsmarena.com/ios_114_users_reporting_rapid_battery_drain_post_update-news-31620.php
  KuKeR
 • При мен с iphone 8 plus и ios 11.4 нямам никакви проблеми с живота на батерията.
  tonus
 • Стига сте пускали все фалшиви новини бе! В моменна съм нази версия и нямам проблеми. Хейтърски сайт станахте и вие.(no)
  Satyr73