Появи се пълната презентация на Google Glass

Появи се пълната презентация на Google Glass
Google започна сериозно да подгрява публиката за предстоящата премиера на очилата Google Glass. Част от кампанията в подкрепа на авангардния продукт е пуснатият вчера клип, който демонстрира всичките му основни функции. Видеото е запис от лекция на Тимъти Джордън, който отговаря за работата с разработчиците на приложения за бъдещото устройство. В над 50-минутния клип вероятно ще можете да намерите отговори на повечето въпроси около продукта.

 • Попринцип и аз съм против патентните дела, но без тях всеки ще може да слага в телефона си нещо от конкуренцията, и всички смартфони ще изглеждат еднакво като софтуер..
  drimdiard
 • @vladovn, на мен вече ми писна от тия дела. Иска ми се да се инвестира само в иновации, да обменят идеи по между си, така си мисля, че ще печелят много повече всички.:) Иначе по темата, все си мисля, че до началото на следващата година цената им, ще падне значително и, ще мога да си позволя един чифт.:)
  Ванката
 • До тази презентация ми се струваха интересни и дори исках да ги имам. След като разбрах, че управлението става с пръсти, пипайки рамката и глас се отказах. Представях си как следят погледа и така се управляват (подобно на 3d-то на toshiba без очила) и целият контрол се осъществява само с поглед. За съжаление обаче дизайна им е дървен, функционалността далеч от задоволителна, а цената не подобаваща. Дано на google им дойде акъла и патентоват всичко от цайсите. Така патентните тролове ще имат материал за размисъл по време на следващите дела.
  vladovn
 • Китайците ще пуснат доста по-евтини варианти. :)
  makeno
 • [Quote]Как разбрахте колко ще струва и кой ще може да си ги позволи след като ще излязат на пазара през 1вото тримесечие на 2014?!?![/Quote] Колега, ти новини не четеш ли? Отдавня е обявена цената на която ще се продават... Човека преди теб дори линк е дал, ама та вече стана ясно, че не обичаш да четеш много...
  Parmenion
 • добре съжалявам много 299$ пак е по-евтино от всички други . Как разбрахте колко ще струва и кой ще може да си ги позволи след като ще излязат на пазара през 1вото тримесечие на 2014?!?!
  mchalakov
 • Ако ми намериш Нексус 4 на 199$ ще си купя поне пет бройки!!! Иначе очилата изглеждат нещо уникално, но за съжаление само една много малка част от хората в България могат да си ги позволят..
  drimdiard
 • \"цената на всички продукти на Google ли?(Nexus 4 - 199$)\" Брат Nexus 4 за $199 няма
  TheGuardianOfKalibus
 • Разбрах, че ще е съкрошителна поне за мен от новината преди дни! [Quote]Следващия месец очакваме повече информация от Google за по-масовото предлагане на иновативните очила Google Glass. Тогава обаче може и да чуем интересни неща за предлагането на джаджата в България. Според данни от източник на MobileBulgaria представители на български оператор вече преговарят с Google по възможността да предложи в страната ни очилата. Разбира се, тъй като цената им е възпиращо висока (първите бройки струват 1500 долара), не става дума за масово предлагане, а за осигуряване на ограничен тираж от очилата. Част от него ще е наличен за платежоспособна клиентела, а останалите с промоционална цел ще се носят от популярни личности от шоубизнеса и политиката.[/Quote] http://www.mobilebulgaria.com/news/26592/български-оператор-преговаря-за-google-glass п.с. Живот и здраве, като отида в Ирландия се надявам да си позволя лукса да притежавам един чифт от тях.:)
  Ванката
 • много ми е интересно как разбра че ще е съкрушителна?! както е съкрушителна цената на всички продукти на Google ли?(Nexus 4 - 199$)
  mchalakov
 • Мале и тия са едни умници. Никой не забеляза macbook-а :D:D:D :X
  TheGuardianOfKalibus