LG Velvet ще включва 48MP камера

LG Velvet ще включва 48MP камера

LG сподели още детайли свързани с предстоящия си смартфон LG Velvet, който ще бъде представен на 7 май, а продажбите му в Южна Корея стартират на 15 май. Устройството ще разполага с 6.8-инчов Cinema FullView дисплей със съотношение на страните 20.5:9 и капковиден прорез за селфи камерата.

Препоръчани оферти

Основната камера ще разполага с 48MP сензор с технология за сливане на пикселите, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за боке ефекти. Звуковата система включва стерео говорители и два висококачествени микрофона с опция за запис ASMR. Качеството на възпроизвеждания звук ще се подобрява от технологията с изкуствен интелект AI Sound.

Моделът ще включва батерия с капацитет от 4300 mAh с дебелина на конструкцията от 6.8 милиметра. Внедрена е и технология за ограничаване на потреблението при работа в 5G мрежи. Телефонът ще поддържа работа с аксесоарите LG Dual Screen и LG Stylus Pen, които обаче ще се продават отделно.

Благодарение на преминаването му през процеса по сертификация в Wireless Power Consortium разбираме, че устройството ще поддържа безжично зареждане при мощност до 10W.

Източници: LG, Wireless Power Consortium

  • Орязали са радиото.
    aladin