Появи се златиста версия на Galaxy Note Edge

Появи се златиста версия на Galaxy Note Edge

Специалната версия на Galaxy Note 4 с извит дисплей ще се появи и във версия със златни елементи. Това стана ясно от публикувани във виетнамският сайт Samsungviet.vn снимки. От изображенията се вижда, че специалното издание на Galaxy Note Edge е със златиста странична лента, а областта около камерата също е със златисти елементи. Към момента този вариант на фаблета се предлага единствено от местен търговец и вероятно няма да се появи в други страни, така че ако имате желание да се сдобиете с рядката модификация на Galaxy Note Edge ще трябва да я поръчате от Виетнам. Все още няма обявена цена, нито дата за доставки на това специално издание.

Източник

  • Грешката с пълния член не е правописна, а е граматическа. Има и една пунктуационна с изпусната запетая. Поне като критикуваш, го прави като хората ;)
    KOBRETI
  • Телефона изглежда много добре! Златистото на фона на черно е най-добрата комбинация! Тук вече са се постарали като хората. Само защо пак толкова късно, хората които вече са го взели, може да се почувстват малко кофти. Тоя телефон дали някога ще се предлага при нас?
    sladyrko