Появиха се и реални снимки на Lenovo Vibe X3

Появиха се и реални снимки на Lenovo Vibe X3

Наскоро стана дума за смартфона Lenovo Vibe X3 (Lemon X), който най-вероятно е създаден с помощта на екипа на Motorola. Преди време устройството беше забелязано в сайта на китайската агенция TENAA, а по-късно негово изображение беше споделено и в Twitter от потребителя @upleaks, който след това затвори акаунта си там. Смартфонът очевидно съществува и премиерата му ще е съвсем скоро, което се подсказва от появата на телекомуникационно изложение в Китай. Заснетите там снимки показват модел с атрактивен дизайн, който определено напомня на Moto X Play.

Забелязва се наличието на метална странична рамка, предни стерео говорители с технология Dolby Atmos и овална зона за камерата, която съдържа още LED светкавица и сензор за отпечатъци. Сред характеристиките очакваме да видим 5.5” 1080p дисплей, чипсет Snapdragon 808, 3GB RAM и 64GB вградена памет, две камери с резолюция 21MP и 8MP и батерия с капацитет 3500mAh. Компанията подготвя и версия с по-скромни възможности – сред тях са осемядрен чипсет с честота 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB вградена памет и камери с резолюция 8/13МР и 5МР.

Източник: MobiPicker, GSM Dome

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Може и така да изглежда телефона, но тези снимки са пипани от някаква програма (PhotoShop). Вижда се на места как рамката е разместена / срязана и самия дисплей също. Иначе има доста интересен дизайн, допада ми.
    Wallker
  • Я, ми че то са копирали характеристиките на новия LG Nexus 5x, брей, брей. Добре, че са барнали малко външния вид, иначе щеше да е същински "Бащичко". ;)(blush):D;):P
    vasilissv