Ясни са основните параметри на Samsung Galaxy A90 5G

Ясни са основните параметри на Samsung Galaxy A90 5G

От известно време знаем, че Samsung подготвя 5G смартфон, който ще е позициониран в средния клас, като най-вероятно става дума за Galaxy A90 5G. Сега благодарение на лийкъра Ивън Блас (@evleaks) имаме достъп до промоционални материали за устройството, от които получаваме добра идея как ще изглежда то. Няма особени изненади по отношение на дизайна - екранът ще е с капковиден прорез, а на гърба има тройна основна камера.

От кратките промоционални клипове не стават ясни точните му параметри, но междувременно в корейски медии се появи и снимка на опаковката на смартфона, от която научаваме основните му характеристики.

Galaxy A90 5G ще разполага с AMOLED екран с диагонал 6.7 инча, резолюция Full HD+, осемядрен процесор (чипсет Snapdragon 855 в някои региони), 6GB RAM, 128GB памет за файлове и 32MP предна камера. Основната камера ще включва 48MP сензор, а останалите ще са с резолюция 5MP и 8MP. Наличието на споменатите маркетингови материали подсказва, че премиерата на A90 5G ще бъде съвсем скоро.

Източник: dcinside

Препоръчани оферти