Появиха се нови рендъри на Motorola One Zoom

Появиха се нови рендъри на Motorola One Zoom

Очаква се по време на изложението IFA Motorola да представи нов смартфон в серията One на име One Pro, който ще бъде разпространяван на някои пазари под името One Zoom. Основната разлика между двата варианта ще е наличието във втория на вградени услуги и решения от Amazon. От друга страна, One Pro ще е част от програмата Android One и ще идва с чиста версия на операционната система.

Благодарение на лийкъра Ишан Агравал и MySmartPrice разполагаме с рендъри на смартфона, които го показват в три цвята – черен, кафяв и лилав. Той ще предложи четворна основна камера с 48-мегапикселов сензор, друг с широкоъгълен обектив, трети с 3х телефото леща за общо 5х хибриден зуум, а четвъртият ще е за боке ефекти. Очаква се устройството да разполага и с нощен режим, което ще му позволи да заснема качествени изображения при ограничена околна светлина.

За разлика от One Vision и One Action новото предложение ще има капковиден прорез в екрана, който най-вероятно ще е със Super AMOLED панел, диагонал от 6.2 инча и резолюция Full HD+. Очаква се в дисплея да е наличен и вграден скенер на отпечатъци. Сред останалите параметри може да видим чипсет Snapdragon 675, 4GB RAM и 128GB разширяема памет. Цената на Motorola One Zoom ще е около 400 евро.