Появиха се нови рендъри на новия телефон с марката Palm

Сайтът Android Headlines успя да се сдобие с рендъри на новото устройство с марката Palm, което трябва да се появи на пазара през есента. Според досегашната информация този телефон ще е впечатляващо малък и ще предложи дисплей с диагонал от 3.3 инча и резолюция 1280x720 пиксела. На изображенията се вижда единична основна камера с LED светкавица, както и единична камера за селфита. На рендърите не се забелязва сензор за отпечатъци, а единственият хардуерен бутон е този за включване и изключване.

Малкият корпус със сигурност означава и скромна батерия, но това едва ли ще е огромен проблем с оглед на по-скромните хардуерни спецификации спрямо другите телефони с Android. Поне на публикуваните рендъри не се виждат никакви следи от характерната за предишни Palm телефони хардуерна клавиатура. Това от своя страна означава, че основният аргумент за привличане на потребителите ще е компактният размер, който е нещо рядко срещано в наши дни, но със сигурност има своите почитатели.

Източник: Android Headlines

 • За върлите Apple фенове всичко започва от тях а след тях и потоп:D А по темата това Палмче не знам какви купувачи ще спечели но като гледам ще е ексклузивно само за щатите (Verizon) така че всичко е възможно. Жалкото е че Palm бяха много новаторска компания навремето имал съм техни устройства и бяха уникални за тогава. Сега са собственост на TCL и нещата приключиха. Същото се случи и с Blackberry. За съжаление двуполюсния модел Android/iOS унищожи самобитните операционни системи като Symbian, PalmОS и Blackberry OS.
  mamuta70
 • Андроид зомбитата са започнали да използват NMT 450i с Бенефони и Нокии, когато ти още не си бил плануван да се родиш. Да не почваме пак да изброяваме кой какво е използвал, защото ще си с много обиколки назад, а и не само ти.
  PoceH_BS
 • Много преди Андроид Епъл произвеждаха джобни устройства- първо Нютон, след това - Хендспринг, като последните бяха именно с Палм ОС и имаха различни модули, които да се добавят към основния корпус, включително и gsm. Така че може да се каже, че още преди Айфон Епъл имаха свои мобилни телефони. Само че андроид зомбитата едва ли знаят тези факти :D
  Воден-дух
 • Такъв, който не е с crApple OS. :D
  PoceH_BS