Появиха се нови рендъри на Xperia 2

Появиха се нови рендъри на Xperia 2

Очакваме по време на предстоящото изложение IFA Sony да представи новия флагман Xperia 2, а благодарение на германския сайт WinFuture разполагаме и с негови официално изглеждащи рендъри. Устройството прилича много на предшественика си Xperia 1, но разположението на секцията с основната камера е променено и тя ще е позиционирана в горния ляв ъгъл на гърба.

Отляво на корпуса е разположен слотът за SIM/памет карти, а отдясно се намират скенерът за пръстови отпечатъци, бутоните за управление на звука, за включване и за активиране на камерата. В долната част на конструкцията са разположени USB Type-C порт и отвори за високоговорителя и основния микрофон. Подобно на Xperia 1 и новият модел няма да разполага с 3.5 мм жак за слушалки.

Очаква се Xperia 2 да предложи 6.1-инчов екран със съотношение на страните 21:9, чипсет Snapdragon 855, 6GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 3330 mAh. Доста вероятно е тройната основна камера да е същата като при Xperia 1, а рендърите ни показват модела в червен, черен и син цвят. Междувременно Xperia Blog публикува и няколко реални снимки на смартфона в черно.

Източник: WinFuture

Оферти на деня