Появиха се оплаквания от неприятен бъг в iOS 13.2

Появиха се оплаквания от неприятен бъг в iOS 13.2

Преди броени дни Apple пусна последното обновление на iOS с номер 13.2, като с него бяха добавени редица новости, включително технологията Deep Fusion, множество емоджита и т.н. Изглежда обаче с новата версия на операционната система идват някои доста неприятни бъгове. Основният от тях е свързан с агресивното затваряне на приложения на заден план, което води до проблем с функционирането на мултитаскинга.

Индикация за това идва от потребители, които се оплакват в Twitter, а сред тях е и разработчикът Марко Армънт (@marcoarment), който съобщава и за прекъсване на изтеглянията, които се извършват на заден план. Сред другите проблеми е и такъв, свързан с показването на празни страници при разглеждане през Safari, като реалното им съдържание е видимо само в режим „Reader“.

Оферти на деня

 • Горе долу през 1 версия iOS е добре.
  С iOS 10 всичко работеше както трябва, а с iOS 11 омазаха батерията и производителността. След това с iOS 12 изгладиха всички предишни проблеми (до където позволява хардуера) и всичко работеше перфектно дори на по-стари телефони, а сега iOS 13 от самото начало е зле и може би чак в iOS 14 ще очакваме операционна система максималко изчистена от бъгове и проблеми.
  centur
 • Доста бъгове, странно е ... Apple обикновено внимават
  Kuzmanow
 • Чак сега разбрах думите на @Algor от другата тема "Това е айфон, да се знае ☝️" Ще го фикснат споко не е като при андроида да чакаш и да не дочакаш
  Dan4o13
 • Сред другите проблеми е и такъв, свързан с показването на празни страници при разглеждане през Safari, като реалното им съдържание е видимо само в режим „Reader“. Това и при мен се появява понякога. Празна страница при зареждане на сайт, но като цъкна или я раздвижа се оправя.
  Ванката
 • И e-mail клиента не работи, както се очаква. Има зависване, когато зарежда визуализацията на писмата. Дано скоро пуснат ъпдейт с корекция на всички бъгове.
  *Martineli*