Рендъри на Pixel 4 показват квадратна зона за камерата

Рендъри на Pixel 4 показват квадратна зона за камерата

Наскоро Google представи два по-достъпни модела в серията си смартфони Pixel - 3a и 3a XL, а сега вече можем да обърнем поглед към очакваните тази есен Pixel 4 и Pixel 4 XL. Тяхната премиера най-вероятно ще е през октомври, но преди това сме готови да посрещнем първите рендъри на Pixel 4, които са на базата на изтекли схеми на модела. Става въпрос за ранен прототип и е доста вероятно финалният продукт да се различава значително.

В рендърите виждаме изпъкнал квадратен модул в горната лява част на гърба, в който ще е поместена основната камера. Според OnLeaks ще са налични поне два сензора, а може би дори три. На изображенията липсва хардуерен четец на отпечатъци, което може да е знак за наличието на вграден в дисплея скенер или пък на 3D система за лицево разпознаване. По позицията на говорителя, използван по време на разговори, може да се съди, че устройството ще включва прорез в дисплея.

Изображенията показват още два отвора за говорители и USB Type-C порт, разположени в долната част на корпуса. Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване се намират отдясно на смартфона. Според информация от бенчмарк тестове моделът може да предложи чипсет Snapdragon 855 и 6GB RAM. Както може да се предположи операционната система ще бъде Android Q.

Източник: Pricebaba

Оферти на деня

 • Искаше ми се да е като от рендърите...
  Ванката
 • Нещо са пропуснали слушалката в твоите рендери. На тея в новината се вижда ясно, че и селфи камерата липсва... С други думи вежда най-вероятно ще има.

  То всъщност снимки вече имало, тука новина за рендери се пуска... :D
  https://www.gsmarena.com/google_pixel_4_live_images_leak_show_punch_hole_selfie_cam_and_smaller_bezels-news-37531.php
  Вито
 • И тази.[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190612/b2c44f2a6759142d0a31da0ebd5a87d2.jpg[/IMG]

  Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk

  Ванката
 • [attachment=1]C0BECDA4-5EDC-4F62-BB77-DC34665F4AF9.jpeg[/attachment][attachment=0]FBD4AA84-5AE1-4CDC-B432-D819AE6566E8.jpeg[/attachment] Доколкото разгледах и други рендъри, отпред ще е напълно безрамков. Няма да има вече грозен ноч, а телефончето ще е брутално.
  Ванката