Появиха се подробности за продуктовите планове на Xiaomi

Появиха се подробности за продуктовите планове на Xiaomi

Xiaomi ще продължат активно да пускат нови смартфони и през идните месеци. Това стана ясно от сайта на Евразийската икономическа комисия, в която китайската компания е заявила за сертифициране голяма гама от все още необявени модели в сериите Mi и Redmi. Новата S серия също е представена с няколко устройства.

Интересното е, че в комисията освен очаквания флагман Mi 7 е регистриран и lite вариант на телефона. В насочената към селфита нова продуктова линия S пък са предвидени модели с имена Mi S1, Mi S2, Mi S3, Redmi S1 и Redmi S3. Актуалният модел Mi MIX 2s ще се сдобие още в рамките на годината с наследник на име Mi MIX 3s. Не е ясно дали това означава, че няма да видим Mi MIX 3.

Портфолиото с Redmi смартфони ще бъде обогатено с Redmi A1 и Redmi A2, а освен това ще бъдат пуснати и наследниците на актуалните модели. В листата са споменати Redmi Note 6, Redmi Note 6A, Redmi Note 6a Prime, Redmi Note 6 Prime, Redmi 6 Plus и Redmi 6a Plus. Публикуваният списък касае периода от 11 май до 31 декември 2023 година, което пък от своя страна означава, че част от споменатите продукти може и да не се появят в рамките на настоящата година.

Източник: Killer Features

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция