Появиха се рендъри на LG G8X

Появиха се рендъри на LG G8X

Макар мобилното подразделение на LG да преминава през труден период, компанията не се отказва от пускането на нови смартфони, като очаква положението да се подобри с навлизането на 5G технологията. Междувременно корейците се готвят да представят нови устройства по време на IFA, като е възможно там да дебютира моделът LG G8X, чиито рендъри бяха разпространени от лийкъра @OnLeaks и сайта Pricebaba.

LG G8X разполага с екран с диагонал 6.2 инча и капковиден прорез, а по всичко изглежда, че ще бъдат запазени стъкленият дизайн на гърба и хоризонталното разположение на основната камера. На рендърите не виждаме хардуерен четец на отпечатъци, което подсказва, че той може да е вграден в дисплея, а това означава, че ще бъде използван OLED панел. Хардуерните бутони за регулиране на силата на звука и стартиране на Google Assistant са разположени отляво на конструкцията, а този за включване е отдясно.

USB Type-C портът, жакът за слушалки и отворът за високоговорителя се намират в долната част на корпуса. Видим е говорител, използван по време на разговори, което означава, че няма да е налична технологията Crystal Sound OLED за генериране на звук чрез вибрации на дисплея. Възможно е новият модел да използва чипсет Snapdragon 855 Plus, но засега не разполагаме с допълнителна информация относно останалите характеристики.

Източник: Pricebaba

Оферти на деня