Появиха се снимки на Lenovo Yoga Tablet 2 Pro с 13,3" дисплей и проектор

Появиха се снимки на Lenovo Yoga Tablet 2 Pro с 13,3
Lenovo е подготвила изненади за освежаването на серията си таблети Yoga и сред тях влиза и модел с 13,3" дисплей, пише иранския блог ZoomIt, който осигурява и снимки на устройството. В допълнение информация за него вече се появи и в сайтовете на различни дилъри на компютърна техника, което подсказва, че премиерата наближава. Тя може да бъде на 9 октомври, когато китайската компания организира специално събитие в Лондон.

Иранският сайт не разкрива резолюцията на екрана на устройството, но не е изключено тя да бъде fullHD или дори по-висока. Компанията е включила и стерео говорители с аудиотехнология на JBL, а освен това таблета предлага интегриран пико проектор за по-удобно споделяне на съдържание. От снимката става ясно, че активирането на проектора ще става чрез специален хардуерен бутон до него. Познатата интегрирана стойка е запазена - тя прави възможни различни режими на употреба.

Междувременно Yoga Tabler 2 Pro се появи и в сайтовете на различни търговци като съпътстващата го информация разкрива, че ще използва четириядрен процесор Intel Atom Z3745 с честота 1.33 GHz, която се увеличава до 1.86 GHz в турбо режим. Очакваме още 2GB RAM и 32 GB вградена памет, а по-отношение на безжичните възможности ще има версии с Wi-Fi и с LTE. Операционната система е Android 4.4. В английските магазини цената на устройството се движи около 520 евро за модела с Wi-Fi и около 600 евро за този с LTE, което е значително повече от стойността на таблетите Yoga от първото поколение.

http://www.mobilegeeks.de/lenovo-yoga-tablet-2-pro-13-riesiges-13-zoll-display-atom-quadcore-lte-erste-bilder/