Появиха се снимки на LG Q6 преди утрешната премиера

Появиха се снимки на LG Q6 преди утрешната премиера

Утре очакваме LG да представи по-малка версия на флагмана G6, която ще се казва Q6. Докато чакаме официалните детайли, в китайската социална мрежа Weibo се появи рендер, който, изглежда, е създаден от производител на калъфи, така че не му се доверяваме напълно, но все пак до голяма степен ни показва как ще изглежда смартфонът. Още повече че достоверността му беше потвърдена в Twitter от @OnLeaks.

Както може да се види, устройството запазва необичайното съотношение на дисплея и минималните странични рамки около него, но за разлика от G6 има една основна камера и не разполага със сензор за отпечатъци, което подсказва, че ще има ниска цена. Според @OnLeaks размерите на корпуса на Q6 са 142,6 x 69,3 x 8,1 мм, което го прави малко по-къс от G6.

Преди дни Ивън Блас (@evelaks) разкри, че устройството ще предложи 3GB RAM и единична основна камера с резолюция 13МР, а освен това ще има дисплей със съотношение 18:9. Междувременно LG публикува в YouTube серия от тийзър клипове, които имат за цел да ни подготвят за премиерата на телефона, в тях компанията използва думи като Qriosity и Qrious, което определено насочва към Q6, а освен това отново се споменава премиера на 11 юли. След няколко часа ще научим и останалите подробности за телефона.

Препоръчани оферти