Появиха се снимки на телефон Sony с 21:9 дисплей

Sony ни е подготвила продуктови изненади за мобилния конгрес и сред тях може да има и телефон с необичайното съотношение на дисплея от 21:9. Това става ясно от германския сайт WinFuture, който публикува серия от официални снимки на телефон, който може и да носи името Sony Xperia XA3, но засега това не е съвсем сигурно. Както е видно от кадрите, формата на телефона наистина е крайно необичайна – той е по-издължен от обикновено, а дисплеят е изместен към долната рамка, така че над него остава по-широка зона.

Върху дясната страна откриваме ниско разположени сензор за отпечатъци и бутони за управление, а върху задната страна има двойна основна камера с LED светкавица. Според по-ранни слухове сред характеристиките на устройството вероятно попадат 5.9" дисплей, чипсет Snapdragon 660, 4GB RAM, 64GB вградена памет, 8МР+23МР камера и батерия с капацитет 3500 mAh. Дали всичко това е така, се надяваме да разберем на 25 февруари, когато е пресконференцията на Sony в Барселона.

Източник: WinFuture

  • Ако това е истина, а не поредното дизайнерско хрумване, значи Сони могат с право да получат награда за най-грозен телефон. Вече не бих ги съжалил ако мобилното им подразделение фалира.
    Cv3T0m1R